До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для Lil Nas X

Lil Nas X випустив свою нову пісню Montero (Call Me by Your Name). Вона з’явилася в мережі разом з музичним відео біблійних масштабів, яке зняла українська режисерка Таню Муіньо.

У музичному відео Lil Nas X перебуває в залитому пурпуром Едемському саду, де його спокушає футуристичний змій. Потім його притягають до суду за вчинення гріха, але, як мовиться в тексті пісні, концепція гріха — це нерозважливе судження, яке потрібно просто скинути з плечей.

Реклама

Lil Nas X розповів про вихід треку Montero особистим посланням до своїх шанувальників. Він присвятив пісню своєму дитинству (справжнє ім’я музиканта — Монтеро Ламар Гілл). У тексті артист згадав про психічні випробування, з якими стикнувся в дитинстві через камінг-аут:

"Любий 14-річний Монтеро, я написав пісню з нашим ім’ям. Вона про хлопця, якого я зустрів минулого літа. Я знаю, що ми обіцяли ніколи не виступати публічно, я знаю, що ми обіцяли ніколи не бути „такими" геями, я знаю, що ми мали забрати нашу таємницю в могилу, але це зізнання відкриє двері для багатьох інших квір-людей, щоб вони могли просто жити. Бачиш, мені дуже страшно, люди гніватимуться, вони скажуть, що я пропагандист. Але правда в тому, що це я. Мета — змусити одних людей триматися якомога далі від життя інших і перестати диктувати, ким вони мають бути. Посилаю тобі любов з майбутнього".

Це перший сингл виконавця з моменту виходу його треку HOLIDAY. Lil Nas X пообіцяв, що дебютний альбом випустить цього року. На початку 2021 року його гіт Old Town Road став платиновим учотирнадцяте й побив рекорд RIAA.

Цього року Таню Муіньо вже представляла кліп для зірки гіп-гопу Cardi B. Одеситка відома не тільки у сфері кліпмейкерства, вона також успішна фотографка, стилістка й дизайнерка. Сім років тому Таню запустила власний бренд Jealousy, який добре продається в США, Великій Британії та інших країнах. За останні кілька років злетіла й кар’єра Таню-режисерки: її авторству належать найяскравіші відеокліпи MONATIK — "ВЕЧЕРиНОЧКА", "Кружит", "ритмоLOVE"; Таню знімала відео для Наді Дорофєєвої й західних першорядних зірок — Кеті Перрі та Rosalia.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.