До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2021-го: найстильніші чоловіки на червоних доріжках

У 2021 році відбулося безліч гучних заходів: від щорічних премій і фестивалів до довгоочікуваних кінопрем’єр і масштабних модних подій. Хоча знамениті актриси й співачки невпинно демонстрували надзвичайні вбрання на червоних доріжках і змагалися за статус "наймоднішої", чоловіки легко могли з ними конкурувати, а іноді — навіть затьмарити дам.

Дэниел Крейг во время мировой премьеры нового фильма о Джеймсе БондеДеніел Крейг під час світової прем’єри нового фільму про Джеймса Бонда

Найстильнішим місяцем у 2021 році офіційно можна назвати вересень. Саме в цей період відбувся 78-й Венеційський кінофестиваль, Met Gala 2021 і світова прем’єра стрічки "Не час помирати". Кожну з цих подій відвідало безліч гостей, які засліплювали своїм зовнішнім виглядом на червоних доріжках. У цьому матеріалі ми підбили підсумки 2021 року і зібрали найкращі виходи знаменитих чоловіків на червоних доріжках.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.