До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 причин, чому всі обожнюють стиль репера A$AP Rocky

Приблизно з 2014 року (до цього він зазвичай носив ансамбль з футболки та кардигана) A$AP Rocky став королем хіп-хопу і глибоко зацікавленим в моді музикантом, якого регулярно можна було зустріти в одязі найкращих брендів на планеті: від Gucci і Dior до Balenciaga і Loewe. Сьогодні він, безсумнівно, один з найстильніших чоловіків-реперів, а деякі навіть скажуть, що він — краще за всіх одягнений з нині живих чоловіків. Як доказ, згадуємо одні з його найкращих образів за останні роки.

A$AP Rocky и Рианна, Нью-Йорк, июль 2021A$AP Rocky і Ріанна, Н'ю-Йорк, липень 2021

A$AP Rocky і Ріанна були помічені в Нью-Йорку під час зйомок музичного кліпу в неоновому хутрі. Те, про що йдеться, представлено в подіумній колекції Вірджіла Абло весна-літо 2022 для Louis Vuitton.

Реклама
A$AP Rocky, Нью-Йорк, июль 2021A$AP Rocky, Н'ю-Йорк, липень 2021

Роккі завжди підтримує молодих дизайнерів. Показовий приклад: ось він в костюмі від лондонського перспективного дизайнера Стефана Кука.

A$AP Rocky на кинофестивале A$AP Rocky на кінофестивалі в "Трайбеку" в Н'ю-Йорку, липень 2021

Приталений костюм Celine строгого крою, безліч перлинних намист і руки у відповідних каблучках. Вважайте це вбрання еталоном сучасної класики.

A$AP Rocky, Лос-Анджелес, апрель 2021A$AP Rocky, Лос-Анджелес, квітень 2021

Незалежно від того, копіює він вбрання Девіда Бекхема приблизно 1999 року чи намагається отримати роль першого в кіноіндустрії чоловіка-жінки-кішки, не можна заперечувати, що A$AP Rocky найкращий, коли одягнений з голови до ніг у шкіру.

A$AP Rocky и Рианна, Лондон, декабрь 2019A$AP Rocky і Ріанна, Лондон, грудень 2019

На церемонії нагородження Fashion Awards 2019 з Ріанною A$AP Rocky став першим чоловіком, який вийшов на червону доріжку у вже не існуючій лінії чоловічого одягу Fenty.

A$AP Rocky, Париж, сентябрь 2019A$AP Rocky, Париж, вересень 2019

Можливо, ви не пробували поєднувати смокінг з парою джинсів, але Роккі це робив, і, як не дивно, в його виконанні такий ансамбль був дуже стильним.

A$AP Rocky, Милан, сентябрь 2019A$AP Rocky, Мілан, вересень 2019

Мішкуваті джинси і укорочений піджак вільного крою в ялинку — яскравий приклад того, як порушити всі стандарти традиційного чоловічого стилю, але зробити це з бездоганним смаком.

A$AP Rocky прибыл на показ Prada весна-лето 2020, Милан, сентябрь 2019A$AP Rocky прибув на показ Prada весна-літо 2020, Мілан, вересень 2019

Прибувши на показ Prada під час Тижня моди в Мілані у вересні 2019 року, A$AP Rocky продемонстрував усім, як носити костюми з шортами: вибирати зручну посадку і стежити за тим, щоб ваші шкарпетки були усім на заздрість.

A$AP Rocky, Лос-Анджелес, июнь 2019A$AP Rocky, Лос-Анджелес, липень 2019

Не порушуючи меж, Роккі стикається з жіночим одягом, надягши футболку Dior з культовим написом "We Should All Be Feminists".

A$AP Rocky, Париж, июнь 2019A$AP Rocky, Париж, липень 2019

Ще в червні 2019 року Роккі повернув нас в "Літо любові" 1967 року, обравши світшот з психоделічним принтом тай-дай.

A$AP Rocky, Рим, травень 2019

Приїхавши на шоу Gucci Cruise 2020 на Musei Capitolini в Римі в 2019 році, A$AP покаав зразок божевільного конфлікту шаблонів.

A$AP Rocky, Лос-Анджелес, февраль 2019A$AP Rocky, Лос-Анджелес, лютий 2019

Відвідуючи Академію звукозапису і галаконцерт Клайва Девіса перед "Греммі" в готелі Beverly Hilton в лютому 2019 року, Роккі надяг рожевий костюм, створений Джонатаном Андерсоном для Loewe.

A$AP Rocky, Токио, ноябрь 2018A$AP Rocky, Токіо, листопад 2018

Приїхавши до Японії для презентації чоловічої колекції Dior Pre-Fall 2019, Роккі продемонстрував галактичне вбання, що складається з блискучих брюк, футуристичних кросівок і перламутрової прозорої сорочки.

A$AP Rocky, Лос-Анджелес, ноябрь 2018A$AP Rocky, Лос-Анджелес, листопад 2018

Для Роккі 2018 рік став роком "бабусі" — так він називає хустку, зав'язану під підборіддям — типовим способом для слов'янських жінок, — а шовкові хустки Gucci стали його головними компаньйонами.

A$AP Rocky, Париж, июнь 2018A$AP Rocky, Париж, червень 2018

На показі чоловічого одягу Dior весна-літо 2019 рамках Тижня моди в Парижі влітку 2018 року, який став першим для Кіма Джонса на посаді креативного директора Dior Homme, Роккі зробив ставку на мереживний білий топ і неструктурований костюм.

A$AP Rocky, Арль, май 2018A$AP Rocky, Арль, травень 2018

Одягнений з ніг до голови в Gucci, A$AP Rocky повністю змінив уявлення про звичайний костюм.

A$AP Rocky, Нью-Йорк, февраль 2018A$AP Rocky, Н'ю-Йорк, лютий 2018

Звісно, перше, що ви бачите на фото, — це хлопця в занадто великому для нього джемпері, але насправді Роккі давно зрозумів, наскільки крутий він має вигляд у oversize речах.

A$AP Rocky, Нью-Йорк, июль 2017A$AP Rocky, Н'ю-Йорк,липень 2017

Він не скейтер, але точно на нього схожий. Підтверджуючи, що мішкуваті штани — це чудовий вибір, Роккі такий, наче приїхав просто зі скейт-парку. Ми думаємо, що Роккі може легко адаптуватися до будь-якої субкультури і бути в будь-якому випадку крутим.

A$AP Rocky и Гвинет Пэлтроу, Нью-Йорк, май 2017A$AP Rocky і Гвінет Пелтроу, Н'ю-Йорк, травень 2017

Роккі надяг водолазку Calvin Klein в поєднанні з сорочкою на Met Gala 2017. Якимось чином це була революційна і провідницька стилізація.

A$AP Rocky и Дэвид Бекхэм, Канны, май 2017A$AP Rocky і Девід Бекхем, Канни, травень 2017

Більшість людей не мала б шансів у модному протистоянні, якби вони стояли поруч з Девідом Бекхемом, але Роккі був для нього більш ніж гідним суперником на гала-вечорі amfAR в Каннах в 2017 році.

A$AP Rocky, Нью-Йорк, февраль 2017A$AP Rocky, Н'ю-Йорк, лютий 2017

Хоча може здатися, що Роккі зібрав це вбрання нашвидкоруч, якщо ви подивитеся уважно, помітите, що насправді воно було ретельно продуманим — сині лампаси на його одязі ідеально поєднуються з синіми смужками на куртці Fendi.

A$AP Rocky, Нью-Йорк, февраль 2017A$AP Rocky, Н'ю-Йорк, лютий 2017

А$AP Rocky не соромиться одягатися так, як йому хочеться. Тому не дивно, що він з'явився в цьому яскраво-червоно-помаранчевому вбранні Balenciaga. Додаткові бали за те, що він став ідеальною моделлю для демонстрації своїх власних кросівок Vlone.

A$AP Rocky, Париж, январь 2021A$AP Rocky, Париж, січень 2021

A$AP Rocky на показі Dior Couture в музеї Родена і сам схожий на витвір мистецтва в цьому бомбері з хутра.

A$AP Rocky, Лос-Анджелес, октябрь 2016A$AP Rocky, Лос-Анджелес, жовтень 2016

Було б неправильно припустити, що A$AP Rocky не любить стандартні краватки. Зазвичай він обходиться без них або, як тут, вибирає щось незвичайне. Йому вдалося змусити бант на шиї в (звісно ж, Gucci) бути таким, як як must-have вуличного одягу.

A$AP Rocky, Остин, октябрь 2015A$AP Rocky, Остін, жовтень 2015

Подвійний денім може спотворити більшість чоловіків. Але не A$AP Rocky, який скомбінував комбінезон і джинсову куртку.

За матеріалами: gq-magazine.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.