До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jil Sander стане спеціальним гостем Pitti Uomo 97

Креативні директори бренду Jil Sander, Люк і Люсі Меєри представлять свою чоловічу колекцію сезону осінь-зима 2020/2021 на виставці Pitti Uomo, яка триватиме з 7 до 10 січня у Флоренції.

Дизайнери Люсі і Люк Меєри
Фото: Peter Lindbergh

Jil Sander покине Паризький тиждень моди на сезон, аби представити нову чоловічу лінію в Італії.

Реклама

"Для нас показ у Флоренції – це і честь, і свого роду замикання кола, – кажуть дизайнери. – Ми вперше зустрілися в цьому місті і ніколи не припускали, що повернемося сюди разом і братимемо участь у Pitti Uomo. Ця можливість особлива, ми дуже раді внести свою лепту у спадщину цієї виставки".

Пальто з вовни і кашеміру, кейп, бавовняні штани, все – Jil Sander; шкіряні черевики, Givenchy; шкіряний головний убір, J. W. Anderson

"Ми з великим інтересом стежимо за роботою Люсі і Люка Меєрів у Jil Sander, – сказав Лапо Чіанкі, директор зі зв'язків з громадськістю Pitti Immagine. – У них дуже точне бачення моди, в якому, безсумнівно, існує постійний пошук рівноваги між повагою до мінімалістських кодів, які закладені в основу бренду, і бажанням викликати емоції в поєднанні з великою увагою до деталей. Коли вони говорять про свої колекції, вони нібито описують складну і багатогранну людину".

Це шоу ознаменує повернення до Флоренції марки Jil Sander, яка була спеціальним гостем Pitti Uomo у червні 2010 року під керівництвом Рафа Сімонса.

Jil Sander Menswear весна-літо 2019

За минулий рік захід значно активізувався, збагатив свій графік зірковими гостями-дизайнерами і спеціальними проєктами, чим мало-помалу стирає гучні імена з календарів Тижнів моди.

Так, у червні 2019 року Salvatore Ferragamo і MSGM мігрували до Флоренції, щоб представити свої колекції, а Marco De Vincenzo і Стерлінг Рубі вибрали Pitti Uomo, щоб дебютувати з чоловічими лініями. Крім того, художній керівник Givenchy Клер Вейт Келлер влаштувала своє перше окреме чоловіче шоу в пишних садах тосканської вілли Palmieri, оскільки французький модний Дім був спеціальним гостем заходу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.