До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шкіряні пальта сезону осінь-зима 2020/2021

Перші осінні холоди вже змусили нас потягнутися за теплими светрами, чоботами з високими халявами, шапками й шарфами. І якщо питання верхнього одягу все ще актуальне, радимо звернути увагу на шкіряні пальта. Гід наймоднішими пальтами сезону ми створили раніше, а сьогодні зупинимося на королеві світових подіумів — шкірі. У колекціях осінь-зима 2020/2021 дизайнери представили найрізноманітніші варіанти: у пошані лакована й гладка шкіра, з фактурним простроченням або хутряним оздобленням, чорного кольору або теплих шоколадних відтінків — залишається тільки вибрати.

З хутряним оздобленням

Мінусова температура — не привід відмовлятися від шкіряних пальт. Цього сезону є модний вихід — хутряне оздоблення. Ним прикрашають коміри й манжети, що не дає змоги модницям змерзнути й додає всьому образу королівської величі. Осінньо-зимового сезону 2020/2021 варіанти з акцентом на талії показали Louis Vuitton, Chloe, Ermanno Scervino та A.W.A.K.E. Mode.

Реклама

З торочками

Цієї осені торочки заполонили всі елементи гардероба. Прийдешньої зими вони так само будуть серед популярних модних тенденцій, тому сміливо вибираємо максіпальто кольору слонової кістки з довгими торочками до підлоги, як на показі Gabriele Colangelo, або віддаємо перевагу короткому пальту в стилі вестерн, як у колекції Dsquared2.

Total black

Естетика "Матриці" або сувора уніформа працівників спецслужб — чорний став головним кольором осінньо-зимових колекцій. Не оминув стороною він і шкіряні пальта. Приталені силуети, відкладні коміри й довжина максі — такі сміливі акценти підвладні тільки найсміливішим модницям. Знайти натхнення можна в Khaite, Miu Miu, Paco Rabanne та Alberta Ferretti.

Стьобані

Не хвилюватися через низьку температуру на вулиці допоможуть стьобані шкіряні пальта. Вони, як і ультрапопулярні спідниці, стануть стильною альтернативою верхньому одягу з кашеміру або вовни й згодяться не тільки для прогулянок із сім’єю, а й ділових зустрічей. Комбінувати їх радимо з плісованими спідницями, водолазками теплих відтінків або об’ємними светрами, як у колекціях Michael Kors Collection і Hermes.

Шоколадних відтінків

Теплі й зігрівальні, немов чашка улюбленого напою, шоколадні відтінки зможуть також потішити свою власницю, якщо забарвлять її улюблене шкіряне пальто. Від солодкої карамелі до темного шоколаду — такі кольори стануть гарною базою для стилістичних експериментів або самодостатньою одиницею будь-якого образу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.