До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об'ємні пальта в колекціях осінь-зима 2020/2021

Довжина максі, об'ємні рукави, яскраво виражена лінія плечей і oversize-силуети — все це про, мабуть, головний тренд верхнього одягу сезону осінь-зима 2020/2021. Об'ємні пальта захопили подіуми і стали ключовими елементами шоу JW Anderson, Loewe, Valentino, Balenciaga, Burberry та інших модних Домів. Vogue.ua зібрав гід щодо найактуальніших об'ємних пальт поточного сезону.

JW Anderson
Loewe
Valentino
Lanvin

Цієї осені приталений крій плавно відходить на другий план, і в світлі софітів на подіумах з'являється фасон oversize, що оспівує моду 80-х. Це й не дивно — такі пальта чудово пасують до багатошарових образів і, попри свої об'ємні форми, не обтяжують їх. Крім того, об'ємне пальто дає змогу сміливо загравати з аксесуарами — за допомогою паска можна підкреслити лінію талії і зробити силует структурованішим. У поточному осінньо-зимовому сезоні в головних ролях — усі відтінки палітри nude: від пісочного, як у JW Anderson і Agnona, до більш насичених переливів кольору camel, як у Lanvin і Max Mara.

Реклама
Agnona
Balenciaga
Acne Studios
Burberry

Особливо ефектні в таких пальтах максікоміри. Вони гарні в будь-якому варіанті: на моделях з кашеміру, як у колекції Agnona, або з хутра, як у Dolce & Gabbana. Додати образам різноманітності допоможуть принти — радимо звернутися до трендової клітинки Burberry або не менш актуального і ультрапопулярного цього літа принту tie-dye від Acne Studios. Об'ємні пальта універсальні в стилізації — найкращими компаньйонами для них стануть сукні довжини міді та спідниці-олівець. Знайти натхнення можна в колекціях Miu Miu, Lanvin і Dolce & Gabbana. Проте, вони матимуть гарний вигляд і з брюками-палаццо або кльош — своє бачення тренда продемонстрували Valentino, Acne Studios, Agnona і JW Anderson.

Dolce&Gabbana
Miu Miu
Maison Margiela
Max Mara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.