До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шарфи сезону осінь-зима 2020/2021

У парі зі струмливими шовковими хустками, що раз по раз виблискували в колекціях осінь-зима 2020/2021, у гру вступили й об’ємні вовняні та кашемірові шарфи oversize найрізноманітніших забарвлень — від темно-сірого до яскравого й насиченого сицилійського апельсина. Раніше ми вже розповідали про модні шапки сезону, а сьогодні vogue.ua створив гід найактуальнішими шарфами.

BOSS
Gabriela Hearst
Dolce&Gabbana
Michael Kors Collection

З настанням холодів аксесуари виконують не тільки естетичну функцію, а й практичну, тому є невіддільною частиною осінніх образів. Найпомітнішими стали подовжені шарфи з торочками. Вони прикрашали шиї моделей на показах Dolce & Gabbana, Michael Kors Collection, Boss, які доповнили шарф шкіряним оздобленням, і Gabriela Hearst. Головною тенденцією, що поєднувала всі колекції, стало велике в’язання, що немов повернулося з далекого дитинства, коли батьки щільно й у кілька шарів пов’язували шарф на шию дитини, рятуючи її від холоду. Такий аксесуар особливо вдалий вигляд матиме в монохромному образі, доповнюватиме й освіжатиме його. Не менш популярною залишається й кольорова карта — один з головних гітів сезону.

Реклама
Agnona
BOSS
Tod's

Vogue.ua вибрав 8 модних шарфів для теплих осінніх образів.

<b>шарфы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.