До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плісування — модний тренд сезону

Після свого панування в сезоні весна-літо 2020 року, плісування дає нам ще один шанс полюбити себе — тепер не тільки на сукнях, а й на всіх речах з осіннього гардероба. Від дрібної складки, подібної до жатого паперу, до великих фактурних інтерпретацій — цей тренд знайшов свій вияв на подіумах у всіляких варіаціях.

Tory Burch
Rokh
GUDU
Hermes
Lacoste

Особливо актуальними стануть спідниці-плісе довжини міді — від вовняних моделей, як у колекції Lacoste, до шкіряних кольору солодкої карамелі, як у Hermes. Пильну увагу радимо звернути на асиметричні варіанти — такі спідниці будуть актуальні ще кілька сезонів і зможуть лаконічно доповнити повсякденний образ, а надихнутися можна колекціями Rokh, GUDU і Tory Burch. Якщо хочеться неординарних поєднань, дизайнери презентували різноманітні блузи, жакети й навіть кейпи з актуальним плісуванням — шукати варто в колекціях A.W.A.K.E. Mode, Michael Kors Collection і Givenchy.

Реклама
A.W.A.K.E. Mode
Givenchy
Michael Kors Collection
Off-White

Негласною стильною класикою справедливо вважають плісовані сукні. Вони можуть стати в пригоді як для врочистих виходів, так і стати основою для офісного образу. Особливо шанують бренди, як і раніше, шовк, королеву сезону шкіру й навіть вовну. Jil Sander представили незвичний асиметричний комплект з лаконічним обробленням з плісе — ідеальний варіант для осінніх монохромних образів.

Jonathan Simkhai
Ports 1961
Jil Sander

Vogue.ua зібрав 20 наймодніших речей з плісуванням для стильних осінніх виходів.

<b>плиссировка предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.