До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чим носити водолазку цієї осені

Водолазка, гольф, бітловка, бадон — у цього базового елементу гардеробу є безліч назв. Але, незалежно від свого імені, тонкий светр з високим коміром — річ абсолютно незамінна і актуальна в усі часи. На модному Олімпі яскраву зірку водолазки запалив П'єр Карден — у 1959 році саме вони стали ключовими в його колекції. Невдовзі такі гольфи з комфортом оселилися в гардеробах Джейн Біркін, Грейс Келлі, Одрі Хепберн та інших зірок, а чорні водолазки стали справжнім must-have усіх модниць.

Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок під час минулих Тижнів моди і з'ясував, з чим модниці носять водолазку цієї осені.

Реклама
Зі шкірою

Було б дивно, якби streetstyle-зірки обійшли увагою головний матеріал сезону осінь-зима 2020/2021 і не задіяли у своїх образах шкіряні речі. У їхньому вбранні водолазки стильно сусідять зі шкіряними піджаками, тренчами, максіспідницями, брюками з кольорової шкіри і особливо популярними цієї осені lace up boots. Найчастіше в луках модниць гольфи є лаконічною базою для стилістичних експериментів, але ми радимо не обмежувати себе в самовираженні і додати в гардероб водолазки неонових кольорів, актуальних зелених відтінків і насиченого кольору пурпурової фуксії.

<b>водолазка с кожей стрит</b>
С чем носить водолазку этой осенью стритстайл фото примеры осень 2020

З брючним костюмом

Дует однотонної водолазки і брючного костюма — негласна класика, майже така ж, як і ансамбль з бавовняною білою сорочкою. У новому сезоні модниці роблять ставку на гольфи базових кольорів (чорного, білого, бежевого) і поєднують їх з яскравими і лаконічними костюмами — від пастельних до всіх відтінків рожевого.

<b>водолазка с брючным костюмом стрит</b>
С чем носить водолазку этой осенью стритстайл фото примеры осень 2020

З денімом

Ще один ніколи не старіючий тандем для гольфів — денім. І якщо поєднання з улюбленими джинсами здаються трохи нудними, радимо звернути увагу на фотозвіти з Тижнів моди: до комплектів з куртки і спідниці і суконь з деніму it-girls вибирають водолазки яскравих, насичених кольорів. В особливій пошані рожевий неон і ягідний. Бадони таких кольорів допомагають правильно розставити акценти і освіжають увесь образ.

<b>водолазка с денимом стрит</b>
С чем носить водолазку этой осенью стритстайл фото примеры осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.