До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша леді: Джилл Байден на обкладинці американського Vogue

Американський Vogue продовжує традицію роботи з першими леді США — головною героїнею обкладинки серпневого номера стала Джилл Байден, яка позувала легендарній Енні Лейбовіц на тлі монумента Джорджу Вашингтону. Природно, що вибір вбрання й прикрас було зроблено на користь культових американських брендів — сукні з квітчастим принтом Oscar de la Renta і прикрас Tiffany & Co.

Автор матеріалу журналіст Джонатан ван Метер розповідає про її викладацьку діяльність, якої вона не збирається залишати, і проєкти, які вона втілює вже в ролі першої леді США. Наприклад, Джилл Байден нині активно працює над відкриттям нових шкіл, відвідує "червоні штати" і залучена до програми вакцинації. Сама перша леді без купюр розповідає про нову посаду й настрої людей, яких вона зустрічає по всій країні: "Коли я їжджу по країні, мені здається, що люди знову можуть дихати. Думаю, це одна з причин, через яку Джо обрали. Люди хотіли, щоб хтось прийшов і зцілив цю націю, і не тільки від пандемії. І головне... він просто спокійніший президент. Він знижує температуру і напругу в суспільстві. Це важливо сьогодні". Весь матеріал можна прочитати на сайті американського Vogue.

Реклама

До речі, на кількох кадрах з’явився і сам президент Байден. Разом з коханою Джилл вони не соромляться своїх почуттів і трепетного ставлення одне до одного. Дивитися можна нескінченно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.