До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2020: найкрасивіші сукні на червоних доріжках

Попри пандменію коронавірусу, в 2020-му році більшість червоних доріжок все-таки відбулися. Новий рік почався зі 77-ї щорічної премії "Золотий глобус", потім пройшла церемонія вручення кінонагород Critics 'Choice Awards 2020 року, премії SAG Awards і Grammy Awards. Але на цьому світське життя не закінчилася у лютому в лондонському Альберт-Холі встигла пройти церемонія вручення нагород британської кіноакадемії BAFTA, а через тиждень і сам "Оскар-2020". Червоні доріжки відомих церемоній за традицією були переповнені ефектними образами знаменитостей, які потім ще довго із захопленням згадували шанувальники.

Дженніфер Лопес у Valentino

Цей рік був щедрим на красиві вечірні сукні. Дженніфер Лопес з'явилася у вбранні з бантом Valentino, Скарлет Йохансон приміряла розкішну сукню Oscar de la Renta, що нагадує про естетику Старого Голлівуду, Пенелопа Крус була неперевершеною в образі Chanel, а Дженніфер Еністон надягла білосніжне вбрання Christian Dior, що сприяло удачі на премії SAG Awards і змусило Бреда Пітта згадати минулі часи. Vogue.ua зібрав найкращі сукні знаменитостей на червоних доріжках в 2020 році.

Реклама

<b>красная дорожка 2020 итоги</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.