До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Insta-звіт: 10 модних образів Каролін Даур

Щоб навчитися стилізувати образи, важливо збагачувати свій візуальний досвід. Немає кращого способу зробити це, ніж зазирнути в акаунти до streetstyle-інфлюенсерів і взяти на замітку модні прийоми. Сьогодні ми пропонуємо поглянути на гардероб німецької модниці Каролін Даур, за якою в Instagram стежить 3,3 мільйона підписників. Каролін однаково легко носить як об’ємні спортивні речі, які стануть у пригоді для зимових прогулянок, так і вечірні сексі-сукні для новорічних вечірок. Гардероб Даур можна назвати симбіозом комфорту, зухвалості й шику — те, що треба для зимового сезону.

Через те, що Каролін не тільки модна інфлюенсерка, а ще й засновниця спортивної програми із жироспалювання, її можна часто помітити в легінсах і топах, об’ємних пуховиках, шапках-біні й кросівках. Проте у своїй стрічці Instagram Каролін намагається публікувати не тільки тренування (для цього вона має окрему сторінку), а передусім модні streetstyle-образи. Так трикотажну сукню в рубчик вона поєднує з картатим жакетом у візерунок "гусяча лапка", молочне пальто комбінує з чорними штанами з розрізами, а шкіряне пальто носить з грубими черевиками-челсі. Каро вміє правильно носити довжину міні в зимовий сезон. З легкої руки модниці коротка спідниця знаходить собі пару у вигляді ботфортів-панчіх на пласкому ходу.

Реклама

Модниця вже активно готується до новорічних вечірок. В Instagram-акаунті Даур можна побачити кілька святкових убрань. Наприклад, маленьку чорну сукню, яку streetstyle-активістка доповнила ефектними туфлями Jimmy Choo з великими бантами. Також Каролін обожнює смокінги Saint Laurent, що завжди стануть непоганим рішенням для офіційного дрес-коду. Тим часом якщо вам хочеться приміряти грайливий образ, придивіться до зеленого кардигана Valentino, прикрашеного пір’ям марабу. У пару до трикотажу можна вдягнути шкіряні шорти й туфлі на масивній платформі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.