До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У всьому цвіті: Richard Quinn осінь-зима 2018/2019

Щоб далі не робив молодий британський дизайнер Річард Квінн, випускник лондонського коледжу Сент-Мартінс, його ім'я вже увійшло в історію, адже саме показ Richard Quinn відвідала королева Єлизавета II, для якої це шоу стало першим в житті.

Richard Quinn осінь-зима 2018/2019

Для самого дизайнера це шоу також стало першим великим у кар'єрі. Відбулося воно в рамках шоу-руму British Fashion Council. Голова модної ради Великобританії Керолайн Раш якраз і запросила королеву на знайомство з молодим талантом. Присутність Єлизавети II підтвердилася в останній момент, вона прибула через чорний вхід та зайняла своє місце між Раш та Анною Вінтур.

Реклама
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019

Причина візиту була в свідомій цікавості – королева нагородила Квінна премією, яка тепер буде вручатися від її імені молодим британським дизайнерам щороку. "У минулому сезоні до нас звернулася Анджела Келлі, яка давно вдягає її Величність, і розповіла про ідею створення цієї премії, – розповідає Раш. – Ми допомогли зробити їм вибір. Попри те, що Квінн ще дуже молодий дизайнер, він людина з великої літери. Володіючи унікальним друкарським обладнанням, він надав до нього доступ іншим дизайнерам і студентам".

Річард Квінн і королева Єлизавета II

Нова робота авангардиста Квінна була присвячена квітам, вони були в кожному образі, з ніг до голови. Попри романтичність принта, сама колекція вийшла з характером і потрібним ступенем драматизму. Плісировані спідниці й об'ємні пуховики, сукні, наче пов'язані з десятка шовкових хусток, і при цьому багато шкіри панували на подіумі. Сам Квінн розповідає, що надихався традиціями старої кутюрної школи, але як молодий хлопець не зміг втриматися і додав до колекції трохи рок-н-ролу – мотоциклетних шоломів і шкіряних косух.

Richard Quinn осінь-зима 2018/2019
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019
Richard Quinn осінь-зима 2018/2019

Як далі буде розвиватися кар'єра Річарда Квінна – покаже час, але сьогодні його зоряний час і байєри вже готові закохати в ці квіткові полотна модників усього світу.

Річард Квінн у фіналі показу

Подивитися всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.