До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Загублена у Шанхаї: fashion-зйомка з українськими брендами

7 листопада в межах China International Import Expo 2018 українські дизайнери представили свої колекції. Міжнародна виставка відбулась у Шанхаї за підтримки команди Ukrainian Fashion Week. Учасниками нового проекту, орієнтованого на імпорт української моди стали: ARTEMKLIMCHUK, FROLOV, KSENIA SCHNAIDER, OLENA DATS і SIX. . Образи були доповнені капелюхами від українського бренду RUSLAN BAGINSKIY.

В межах проекту відбулася зйомка fashion-історії, названа "Загублена у Шанхаї". Український фотограф Валерій Ведута зняв ніжні кадри на вулицях величезного мегаполісу. Моделі позували на тлі головних визначних пам'яток Шанхая, у їх числі головний сад Китаю – Сад Юй Юань, урбаністична телевежа "Східна перлина" і хмарочос Цзінь Мао. Крім того, зйомка доповнена атмосферними знімками на тлі старовинних шанхайських вуличок і кадрами вогнів нічного міста.

<b>шанхай</b>

Реклама

Куратор проекта – Олександра Какурина
Фото – Валерій Ведута
Модель – Мира Марчук
Особлива подяка за допомогу Катерині Федичиній та Анні Лукашевич.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.