До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Гаррі Стайлс у костюмі Gucci

Гаррі Стайлс вже не поп-зірка. Після розпаду бойз-бенду One Direction, Стайлс зробив все, щоб закріпити за собою статус рок-ідола в дусі старої школи, а його таланти здобули йому похвалу від легенд жанру. У межах 34-ї церемонії введення в Зал слави рок-н-ролу, яка відбулася в Брукліні, Стайлс вийшов на сцену, щоб представити Стіві Нікс, яка стала першою жінкою, двічі включеною в Зал слави. Для заходу британський виконавець вибрав речі з колекції Gucci Pre-Fall 2019. Двобортний яскраво-синій оксамитовий костюм з розкльошеними штанами співак доповнив білими шкіряними черевиками і простою білою майкою.

Гаррі Стайлс

Зазначимо, що Стайлс заслужив повагу не тільки серед музикантів, а й в модній індустрії. Співак вже прославився своїм ретро-стилем і яскравими ансамблями, став обличчям Gucci, а також в травні 2019 року стане співголовою Met Gala разом з Леді Ґаґою, Алессандро Мікеле і Сереною Вільямс.

Гаррі Стайлс і Стіві Нікс

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.