До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Післявоєнна імпровізація: нова колекція Miu Miu весна-літо 2020

Колекцію Miu Miu весна-літо 2020 команда бренду представила у стінах Єнського палацу. Міучча Прада показала справжній імпровізований театр на подіумі: сувора і структурована, одночасно наївна і проста – колекція залишила післясмак свободи і нових можливостей. Джерелом натхнення для дизайнерки послугували повоєнні часи, коли не було красивих речей і дівчатам доводилося включати фантазію і придумувати нові дизайни самотужки.

Miu Miu весна-літо 2020

Кінець 1940-х і початок 1950-х років були періодом, коли дівчата намагалися бути схожими на гламурних італійських кінозірок. Так у колекції з'явилися пальта з додатковими ґудзиками, наче від іншого виробу, літні батистові образи з пришитим верхом від атласної коктейльної сукні, спідниці з бічними розрізами, прикрашені масивними дитячими рюшами і сукні, в яких волани замінювали роль бретелей, а також шкіряні пальта з намальованими квітковими візерунками.

Реклама
Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020

Сукні та спідниці в колекції Miu Miu нагадували повоєнні картини, коли дівчата використовували домашні атрибути, як-от простирадла і фіранки у квіточки, для створення нових вбрань. Дизайнерка продемонструвала, як зі звичайного сірого трикотажу можна зробити небанальні укорочені кардигани на одне плече або з фігурним кроєм, які знайшли собі пару у вигляді строгих сарафанів з широкими бретелями. На подіумі фігурували шкіряні кольорові спідниці з подовженими замшевими жилетами з хутряним декором, трикотажні силуетні сукні з дрібними рюшами і брючні ділові ансамблі.

Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020

Образи доповнювали плетені кошики, сумки-відра і безформні моделі з атласу з дерев'яними ручками. Дівчата демонстрували високі лаковані чоботи на шнурівці, шкіряні ремені з металевими пряжками і масивні намиста з елементами дерева, перлів і канатної мотузки.

Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020
Miu Miu весна-літо 2020

Всю нову колекцію Miu Miu весна-літо 2020 можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.