До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Натхненні мистецтвом: дебютна колекція The Hugs

Promotion

Завдяки новому українському бренду одягу The Hugs з'явилася можливість стати на крок ближчими до мистецтва. Бренд представив свою дебютну колекцію, натхненням для якої стали картини художників з усіх куточків світу.

Реклама
The Hugs

У своїй першій колекції The Hugs переосмислили повсякденний одяг, до якого додали яскравих акцентів у вигляді цікавих візерунків і мальовничих картин на базових речах. Кожен малюнок – це дбайливо перенесена з полотна робота художника. Крім того, бренд приділяє велику увагу комфорту і зручності, створює актуальні і стильні речі на власному виробництві з використанням виключно натуральних матеріалів.

The Hugs
The Hugs
The Hugs

У колекцію The Hugs увійшли чоловічі, жіночі та дитячі речі, завдяки чому можна створити образи в стилі family look. Головними героями нової лінії стали м'які світшоти, трикотажні затишні сукні, плісировані і легкі спідниці, а також худі з подовженими рукавами, в яких моделі позували у творчій студії. Творці бренду The Hugs створюють відчуття гармонії між формою і змістом.

The Hugs
The Hugs
The Hugs

Сайт: http://the-hugs.com/

Instagram: https://www.instagram.com/thehugs_familystore/

Facebook: https://www.facebook.com/thehugs.familystore/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.