До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірка мого серця: нова колекція Lorenz Baumer

"Мені цікаво "спокусити" дітей моїх клієнтів", – жартує паризький ювелір Лоренц Баумер, коли представляє спільну колекцію з маркою кришталю Baccarat. Ювелір відомий тим, що розробляв перші ювелірні колекції для Louis Vuitton, а також неформатними прикрасами для власного бренду, в яких використовує алюміній, дерево, золото, виробні і дорогоцінні камені.

Роздуми над молодою аудиторією у дизайнера призвели до створення лінії доступніших прикрас з дизайнерською ідеєю. У спільній колекції Lorenz Baumer і Baccarat дизайнер працював з різнокольоровими кришталевими кристалами Baccarat – гранував їх, як дорогоцінні камені, і гравіював на прихованій стороні написи і символи. Колекція називається "Зірка мого серця" (Etoile de mon coeur), її епіграф – "Я кохаю, я коханий, ти зірка, ти моя зірка, ти зірка мого серця", тому символи і написи обрані універсального сентиментального змісту.

Реклама

У дизайні 6 моделей перснів, підвісок, кулонів, сережок і браслетів зі срібла і вермейлу Лоренц Баумер працював з контр-об'ємами. Опуклі кристали і увігнуте гравіювання по металу, а також прорізи в металі під кристалом створюють ефект тромплей: не зрозумієш, зірка чи то витає над кристалом, то чи падає глибоко вниз.

<b>Lorenz Baumer</b>

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.