До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція прикрас Mimi Rose від Dior

Dior Joaillerie відзначає своє 20-річчя з новою колекцією Mimi Rose.

Мініатюрна трійка діамантів, рубінів чи смарагдів прикрашає сережки-півмісяці і підвіску. Персні зроблені з пластичного ланцюжка і доповнені міні-каменем в оправі. Нова колекція Mimi Rose креативного директора Dior Joaillerie, Віктуар де Кастеллан, віртуозно обігрує мікро-пропорції: речі видаються тихими і делікатними, із захованою на видному місці дорогоцінною таємницею.

Реклама

Mimi Rose – це оновлена ​​версія колекції 2001 року Mimioui, яка стала знаковою для Dior Joaillerie. З нею Віктуар де Кастеллан переконливо показала, що вміє створювати грайливі і виразні прикраси будь-якого розміру. Для цієї колекції вона зробила персні і ​​браслети з тонкого ланцюжка, їх грайливість не поступалася коштовностям з чудернацьких вигадливих колекцій – а саме завдяки таким її запам'ятали в ювелірному світі. Діамант у персні здається зовсім крихітним, а ланцюжок легко ковзає пальцем – прикраса має вигляд забавної ювелірної іграшки.

У новій Mimi Rose дизайнер додала кольори смарагдів і рубінів, об'єднала їх в трійки і оточила оправу каменю металевими намистинами. Суцільна ніжність.

<b>Mimi Rose</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.