До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без тіні сумніву: нова колекція окулярів Chanel

Французький модний Дім Chanel представив нову колекцію окулярів, яку склали як сонцезахисні, так і моделі з діоптріями. Всі вони витримані в насичених осінніх тонах. Димчасто-сірий, кавово-коричневий, черепаховий зелений, темно-синій і кленовий червоний –забарвили оправи у формі масок, "котячого ока" і безкаркасних окулярів. До речі, останні з'явилися у Chanel вперше 2002 року. Нова колекція – третє покоління цього аксесуара, який став за такий короткий термін класикою Будинку.

<b>очки шанель</b>

Реклама

Всі моделі в колекції осінь-зима 2018/19 зроблені з високоміцного титану, до того ж скельця деяких оправ отримали напилення 24-каратного золота. Також можна помітити традиційний для бренду стьобаний малюнок. Перші кілька пар з нової колекції були продемонстровані в березні цього року на показі Chanel осінь-зима 2018/19. Окуляри можна купити вже в червні, а моделі, показані на подіумі, будуть доступні лише у вересні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.