До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні коштовності премії "Оскар 2020"

Образи для щорічної церемонії "Оскар" – це не той випадок, коли підійде приказка "скромність прикрашає". Найефектніші сукні і найбільші діаманти чекають своєї години, щоб заблищати на червоній килимовій доріжці церемонії. Цього року каратами мірялися Forevermark, Bulgari, Chopard, Harry Winston і Cartier.

Скарлетт Йоганссон у Forevermark

Скарлетт Йоганссон вибрала прикраси Forevermark вартістю 2,5 мільйона доларів. Це були діамантові сережки Forevermark x Anita Ko (вага каменів 26,65 карата) і діамантовий браслет Forevermark (29,15 карата).

Реклама
Жанель Моне в Forevermark

Співачка Жанель Моне також зробила ставку на Forevermark. На ній сяяли: діамантове кольє Lace of Light з білого золота (камені вагою в 36,54 карата), діамантові цвяшки (6,36 карата), перстень з діамантом Forevermark Vero Amore (7,04 карата), перстень з діамантами Forevermark Flower (4,31 карата) і діамантові персні-"доріжки" (6,19 карата).

Зазі Бітц у Bulgari

Bulgari на церемонії розкішно представила акторка Зазі Бітц, яка вдягнула кольє High Jewelry Divas' Dream з білого золота з трьома діамантами круглого огранювання (3,51 карата), діамантовим паве (74,91 карата), а також намисто Bulgari High Jewelry з білого золота з одним овальним смарагдом (5,49 карата), 84 дрібнішими смарагдами (1,96 карата) і діамантами в паве (12,01 карата). Сережки Зазі були також з колекції High Jewelry, як і її перстень. Акторка Брі Ларсон вибрала сережки Divas' Dream High Jewelry з білого золота з двома грушоподібними діамантами (2,02 карата) і чотирма дещо меншими діамантами (2,95 карата), 16 фантазійними діамантами (0,54 карата) і діамантовим паве (3,96 карата), а також браслет Serpenti і персні.

Грета Гервіг у Bulgari

Режисер Грета Гервіг на червону килимову доріжку вийшла в більш ніж 96 каратах смарагдів і діамантів Bulgari. На ній було намисто з платини з сімома смарагдовими намистинами (56,13 карата), 14 грушоподібними діамантами (7,18 карата) і 32 круглими діамантами і діамантовим паве (18,66 карата) з колекції High Jewelry. Сережки High Jewelry з білого золота з двома діамантами-подушками (4,02 карата), 32 діамантами ступінчастого огранювання (0,99 карата) і діамантовим паве (0,31 карата), а також платиновий перстень High Jewelry з одним діамантом огранювання "подушка" (6,51 карата), 46 смарагдами (2,08 карата) і 16 діамантами (0,54 карата).

Кейтлін Девер у Harry Winston

За Chopard відповідала акторка Мінді Калінґ у намисті з діамантами огранювання "маркіза" вагою в 78,46 карата і 46,33 карата (круглої форми) і сережках з грушоподібних діамантів вагою 4,23 карата і 0,31 карата діамантів. Всі прикраси з колекції Haute Joaillerie Collection. У команді Chopard була і Джина Девіс (сережки з діамантами фантазійного огранювання 6,97 карата, браслет з діамантами круглого огранювання "маркіза" 36,30 карата і 32,51 карата круглого огранювання з колекції Haute Joaillerie; перстень з діамантом круглого огранювання 3,31 карата).

Мінді Калінґ в Chopard
Лора Дерн

Ідіна Мензель вийшла на червону килимову доріжку "Оскар" у каскадному діамантовому кольє Harry Winston (60,30 карата) з діамантовими сережками Pirouette (4,44 карата) і діамантовим перснем кластера (3,92 карата).

Ідіна Мензель у Harry Winston

Джулія Луї-Дрейфус несла на собі понад 92 карати діамантів Harry Winston, зокрема кольє з діамантами Wave (вагою 60,18 карата) круглі діамантові сережки (8,43 карата), браслет з перехресними діамантами (8,27 карата), брошку з діамантовою птахою (3,6 карата), діамантовий перстень (3,89 карата), перстень з діамантовою смугою (2,1 карата), перстень з діамантами (6,3 карата. Акторка Кейтлін Девер вийшла в класичному діамантовому кольє Harry Winston (26,28 карата) з платини і сережках з діамантами Secret Cluster з рубіновими краплями (11,19 карата).

Джулія Луї-Дрейфус у Harry Winston
Леа Сейду в Chopard

Французька акторка Леа Сейду також вибрала коштовності Chopard – сережки з Precious Lace Collection з діамантами грушоподібної форми вагою 12,82 карата і діамантами вагою 0,97 карата з білого золота і перстень з колекції Haute Joaillerie з діамантом круглого огранювання 5,65 карата і діамантами 1,11 карата.

Наталі Портман у Cartier

Наталі Портман вибрала коштовності Cartier – сережки з діамантами Clash de Cartier і перстень Cartier High Jewelry з жовтим діамантом, чорним лаком і білими діамантами. Рамі Малек був в годиннику з колекції Pasha de Cartier 1993 року з 18-каратного жовтого золота з сапфіром огранювання "кабошон" і шкіряним ремінцем. Актор Тімоті Шаламе зробив ставку на брошку Cartier Tradition 1955 року (біле золото 18 карат, платина, рубіни і діаманти).

Рене Зеллвегер у David Webb

Рене Зеллвегер тримала заповітну статуетку, а на її пальці виблискував перстень David Webb. Шарліз Терон у цей вечір була в намисті з діамантом огранювання "маркіз" вагою в 20 карат Tiffany & Co, а Марґо Роббі прикрасила чорну сукню без бретелей Chanel перловою брошкою з китицем. Вона доповнила свій образ перснем Chanel з жовтого золота з діамантами і перлами.

Шарліз Терон у Tiffany & Co
Марґо Роббі в Chanel

Флоренс П'ю носила діамантове кольє-нашийник з дорогоцінними каменями-сльозинками з колекції Louis Vuitton's High Jewelry "Riders of the Knight". І, нарешті, вподобання молодого покоління продемонструвала Біллі Айліш, яка своє вбрання прикрасила ретро-брошками Chanel.

Флоренс П'ю в Louis Vuitton
Біллі Айліш у Chanel
Галь Гадот у Tiffany & Co
Реджина Кінг у Harry Winston

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.