RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Як пройшла pop-up вечеря у ресторані ZIA

04 грудня 2021

У ресторані сучасної європейської кухні ZIA, який знаходиться у Fairmont Grand Hotel Kyiv, відбулася pop-up вечеря. Під час вечері шеф-кухар ресторану Айк Вейшторт презентував авторське меню для видатних шеф-кухарів України і світу.

Шеф-кухар ZIA Restarurant Айк Вейшторт відомий умінням кімбінувати техніки експериментальної кухні з класичними рецептами. Під час вечері Вейшторт презентував меню із чотирьох страв на вибір для шефів із Бельгії, Данії, Іспанії, Великої Британії та України. Так, у меню були представлені оленина з орзо, перепілка з морквяним гратеном, качка з селери та з грибами, судак із соусом з фуагра, сироваткою з козиного сиру та кроповим майонезом. Спеціально для шефів ресторану Humus x Hortense Айк Вейшторт представив окреме вегетаріанське меню.

Перепілка з моркв'яним гратеном 
Оленина з орзо 

Крім основних страв, гості вечора куштували закуски з цікавим поєднанням смаків: два види тартару; українські крафтові сири; ікру щуки з сиром Філадельфія, травами і вафлями з чеддера; зелений салат із сиром тет-де-муан і азіатським соусом; салат з кіноа, копченим вугром і авокадо; хамачі з фісташковим соусом.

Айк Вейшторт 

Між гостей вечора були Чаві Донай, Бастер Тернер, Ніколас Декледт, Каролін Берт, Елеонора Баранова, Станіслав та Ганна Завертайло, Сергій Корольов та інші.

Айк Вейшторт, Диего Прадо, Игорь Мезенцев
Николас Декледт, Станислав Завертайло
Элеонора Баранова
Каролин Берт
Виктория Мазурак, Сергей Королев

ресторан ·

Ще в розділі Ресторани

Популярне