До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трек Макса Барських "Туманы" став саундтреком до фільму "Погані дороги"

Пісня Макса Барських "Туманы", що вийшла 2016 року й швидко здобула популярність, стала одним з головних саундтреків до фільму-призера Венеційського кінофестивалю "Погані дороги". В український прокат стрічка виходить 20 травня.

Творчість Макса кінематографічна — і це вже вчетверте за кілька років, коли треки Барських стають саундтреками до українського кіно нового покоління. Одна з останніх робіт актора, сингл "Имена", став саундтреком до сміливої ​​української еротичної драми La Plage. "Я навчився писати пісні й відпускати їх. Так здорово чути їх з вуст слухачів, бачити на великому екрані — спостерігати за їхнім самостійним життям у всіляких формах і проявах", — коментує Барських.

Реклама

Фільм "Погані дороги" — це режисерський дебют Наталки Ворожбит, авторки серіалу "Спіймати Кайдаша" й фільму "Кіборги", знакових творів "нової хвилі українського кінематографа". Світова прем’єра відбулася на Венеційському кінофестивалі у 2020-му й здобула другу за престижністю нагороду, премію Circolo del Cinema di Verona як "найінноваційніший фільм конкурсу".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.