До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: Аліна Паш представила кліп на трек Dengi

Аліна Паш представила кліп на трек Dengi, покликаний привернути увагу до культури, звичаїв і музичної спадщини ромів. Джерелом для сюжету кліпу стали спогади Аліни з дитинства, проведеного на Закарпатті.

Про ромську культуру співачка Аліна Паш знає не з чуток: у дитинстві вона часто їздила в гості до своєї тітки, яка жила в центрі циганського поселення. Її глибоко вразив лад циганської діаспори, як і безумовна любов до музики й ритму в серці кожного мешканця табору.

Реклама

За словами Аліни, вона ще дитиною несвідомо провела паралель між побаченим у таборі й картинками, які транслювали по телевізору. Мрії стати співачкою рівня Missy Elliot, MIA або Beyonce та історії про американських гангстерів-гіп-гоперів створили в її уяві альтернативну реальність, де цигани і їхній стиль життя стали невіддільною частиною гіп-гопу.

Разом з прем’єрою кліпу Аліна Паш пропонує низку активностей, які допоможуть кожному дізнатися більше про ромів, їхнє походження й традиції. У соціальних мережах співачка знайомитиме підписників з особливостями ромської культури.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.