До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 різдвяних концертів, які можна послухати онлайн

Пандемія — зовсім не привід відмовитися від своїх улюблених святкових традицій. Тим більше, обов'язковий атрибут свят — різдвяні концерти класичної (і не тільки) музики — в цьому році можна послухати онлайн. У добірці vogue.ua — тільки найкращі концерти, які не можна пропустити.

Believe in Christmas, концерт Андреа Бочеллі

12 грудня, театр Реджо в Пармі, квитки за посиланням

Реклама

Believe in Christmas — різдвяний концерт Андреа Бочеллі, який відбудеться 12 грудня в театрі Реджо в Пармі і який транслюватимуть онлайн на увесь світ. На концерті легендарний італійський тенор виконає композиції з нового альбому Believe, який, за його словами, присвячений вірі, надії і милосердю. Нагадаємо, що великодній концерт Бочеллі Music For Hope з міланського Дуомо в цьому році став великою подією: на сьогодні його подивилося 40 мільйонів людей.

"Бароко крізь часи", онлайн концерт-відкриття Андріївської церкви

Трансляція розпочнеться 12 грудня о 20.00 за посиланням

12 грудня у Києві відкриється Андріївська церква — після п'яти років реставраційних робіт. Вже 13 грудня в церкві відправлять першу службу, і всі бажаючі зможуть побачити відреставровані ікони, ліпнину та живопис. З огляду на пандемію, відкриття Андріївської церкви проходитиме онлайн: в 20.00 12 грудня у церкві відбудеться концерт "Бароко крізь часи" у виконанні New Era Orchestra, одного з найкращих незалежних оркестрів України. На честь відкриття прозвучать твори Вівальді, Баха, Березовського, Бортнянського. "У цей день розкішний бароковий інтер'єр Андріївської церкви наповниться чарівною бароковою музикою", — кажуть представники оркестру. Не пропустіть!

Різдвяний концерт у Royal Albert Hall

Трансляція відбудеться 20 грудня о 19.30 BST, квитки за посиланням

"У цьому році ми приносимо Різдво до вас додому!", — девіз різдвяних свят у Королівському Альберт-Холі в 2020 році. В кінці грудня Альберт-Холл транслюватиме свій найчарівніший концерт — програму хоралів і колядок у виконанні Королівського філармонічного оркестру під керуванням легендарного диригента Річарда Кука. Разом з Королівським хоровим товариством і Національним молодіжним хором Великобританії вони виконають найпопулярніші у світі різдвяні гімни під акомпанемент історичного органу. Не пропустіть!

Новорічний концерт Берлінського симфонічного оркестру

Трансляція розпочнеться 31 грудня о 18.00 за Києвом

У цьому році 31 грудня один з головних оркестрів світу, Берлінський симфонічний оркестр, дасть можливість усім своїм шанувальникам, де б вони не перебували, послухати святковий новорічний концерт. Орекстр під керуванням головного диригента Кирила Петренка пропонує завершити рік під південним сонцем. Соліст вечора — знаменитий іспанський гітарист Пабло Сайнс Вільєгас. У програмі святкового вечора іспанська та латиноамериканська музика, а також твір Римського-Корсакова.

"Про що мовчить Заратустра"

Послухати оперу можна 13 грудня в 19.00 за посиланням

Музична формація NOVA OPERA, завдяки якій в Україні з'явилися такі сучасні театральні постановки, як GAZ, IYOV і "Коріолан", представляє новий проєкт, цього разу онлайн. "Про що мовчить Заратустра" — експериментальна постановка режисера Влада Троїцького, в якій змішалися і електронна музика, і фортепіанні мініатюри, і вокал. В основі вистави — твір Ніцше, осмислений Владом Троїцьким та його командою. Головні партії виконують Мар'яна Головко, Анна Кірш, Руслан Кірш і Андрій Кошман.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.