До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Менше означає краще: новинки від glo™

Promotion

Ця продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають тютюн або нікотин.

Реклама

Невеликі сумочки початку нульових сьогодні повертаються на модну арену. Зірки стритстайла і їх послідовниці показують, як стилізувати культові Fendi Baguette або Dior Saddle Bag у 2019 році, а це означає, що нам пора вчитися носити у своїй сумці тільки найнеобхідніше і вибирати міні-версії улюблених речей.
Наприклад, помаду розміром з мізинець або новий гаджет glo™ series 2 | mini, про який варто розповісти детальніше.

<b>glo 22</b>

Компактна версія вже відомих всім систем для нагрівання тютюну glo™ series 2 | mini тепер важить всього 85 грам і представлена в яскравих і по-справжньому весняних відтінках – червоному і синьому. Зміна розмірів при цьому ніяк не вплинула на тривалість сесії – вона також складає 3 хвилини 30 секунд, а заряду батареї тут вистачає до 15 сеансів використання.
Ще одна важлива новина: glo ™ series 2 | mini підтримує класичні стіки King Size Super Slim.

<b>GLO_NEW</b>

Підтримують тему весни і сезонного оновлення і перші стіки для нагрівання тютюну з капсулами neo™* в Україні. Вони доступні відразу у двох смаках – ягідному і свіжому.

Нагадаємо, що glo™ – це смарт-технологія нагрівання тютюну, що нагріває його всього до 240-245 градусів (у звичайних цигарках тютюн згорає при температурі 900℃) і при цьому допомагає зберегти максимум смаку, мінімізує кількість токсинів** і запаху***.

ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ НОВИНКИ glo™ series 2 | mini

* – вироби, що містять табак, не є абсолютно безпечними і викликають звикання.

** Порівняння диму від спалюваного тютюну у стандартних цигарках 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну у пристрої glo™. Порівнюється 9 шкідливих компонентів, рекомендованих ВООЗ до зменшення. Це не обов'язково означає, що цей продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

*** У порівнянні зі звичайною цигаркою під час куріння. Це не обов'язково означає, що цей продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.