До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чистого аркуша: 5 правильних звичок на Новий рік

Promotion

Менше пластику і більше усвідомленості – головним дедлайном 2019 року стає турбота про навколишнє середовище, себе в цьому середовищі, і людей навколо. Vogue.ua виділяє 5 звичок, які зроблять наступний рік кращим.

Реклама
Пити воду

Вода сприяє нормалізації обміну речовин, допомагає виводити з організму шлаки, покращує стан шкіри і почуття концентрації. І незважаючи на те, що дослідження надають різні дані щодо кількості води, яку має випивати доросла людина, всі сходяться на тому, що пити воду необхідно. Причому, робити це краще за все зі скла, так як пластикові пляшки забруднюють планету не менше, ніж одноразовий посуд або пакети, або мати свою багаторазову пляшечку.

Не шкодити оточенню

Сучасна людина – це толерантна людина. Її звички і уподобання – це її вибір, який не повинен шкодити оточенню. Наприклад, курці мають повне право на куріння, але воно повинне бути максимально безпечним для людей навколо. Добре, що сучасні технології дають змогу це зробити. Наприклад, glo™ – спеціальний пристрій для нагрівання тютюну без попелу і диму, завдяки якому тютюн нагрівається, але не горить. Це призводить до того, що токсичних речовин менше приблизно на 90-95% (в порівнянні з димом у звичайних сигаретах), а завдяки тому, що від glo™ немає диму, попелу, запаху, то від нашої звички не страждають і люди навколо.

До того ж, ця система паління допомагає захищати одяг і аксесуари, особливо взимку, коли від звичайних сигарет може продимітись шарф або рукавички, ну і в сумочці він має більш, ніж ефектний вигляд.

Більше ходити

Ходьба – ідеальне кардіонавантаження, для якого не потрібно нічого, крім вільної години в день і приємної компанії поруч або навушників. Під час ходьби організм розігрівається і насичується киснем, продукується гормон щастя і підвищується продуктивність. 10 тисяч кроків в день – оптимальна норма для дорослої людини, щоб підтримувати організм в тонусі.

Усвідомлене споживання

Полотняна сумка для походів в магазин за продуктами, багаторазова пляшка для води, власний стакан для кави і сортування сміття – корисні звички не тільки для себе, але необхідні навколишньому світу. Щоб змінити життя на краще, слід почати з себе, а новий рік – відмінний для цього привід.

Життя офлайн

Життя сучасної людини складно уявити без Інтернету – тут і рецепти улюблених страв, і календар із зустрічами на рік вперед, і фотографії коханих, і практично необмежений доступ до всього, що тільки душа забажає. Ось тільки спілкування з близькими краще вживу, а прогулянка по місту раз в тиждень може обійтися і без фотографії в Instagram. Якщо вже й міняти каву на воду, а таксі на ходьбу, то і стрічку в Facebook можна проміняти на главу улюбленої книги.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.