До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Взяти висоту: що треба знати про готель L'Apogée Courchevel, де завжди сніжно

У L’Apogée Courchevel зими завжди сніжні, а до спуску олімпійського рівня — рукою подати.

Готель L’Apogée Courchevel

П'ятизірковий L'Apogée Courchevel з 53 затишними номерами, просторим пентхаусом, двома шале, Spa La Prairie і двома дитячими клубами, розташований у найпрестижнішій частині Альп — на високогірній станції Куршевель-1850. Він був побудований на місці колишнього олімпійського трампліна й у спадок йому дісталася панорама на засніжену долину Jardin Alpin і прямий вихід до бездоганних трас.

Реклама
Готель L’Apogée Courchevel

Над інтер'єрами готелю працював творчий дует зіркових дизайнерів — Індія Мадаві, яку називають королевою кольору, і Жозеф Діран, знавець французького стилю і прихильник мінімалізму, чиєю творчістю захоплюється Каньє Вест. З легкої руки Індії і Жозефа L'Apogée Courchevel вийшов розкішним та водночас по-домашньому затишним.

Prestige Junior Suite, готель L’Apogée Courchevel
Prestige Junior Suite, готель L’Apogée Courchevel
Prestige Junior Suite, готель L’Apogée Courchevel

Бордові й темно-зелені "ялинкові" акценти відтіняють теплу піскову гаму номерів і підкреслюють фактуру світлого дерева на стельових балках. Каміни, барні стійки і стільниці, облицьовані фактурним мармуром — червоним піренейським, чорним Saint-Laurent і зеленим ірландським Коннемара, — продовжують навівати атмосферу зимових свят.

Junior Suite, готель L’Apogée Courchevel
Junior Suite, готель L’Apogée Courchevel

Дизайнерські меблі, розроблені Індією Мадаві спеціально для L’Apogée, майстерно міксуються з вінтажними предметами інтер'єру 1960-х і 1970-х років. Більшість ванних кімнат мають по два вікна, одне з яких "дивиться" у спальню, а інше відкриває вид на засніжені Альпи. Але, мабуть, найприємніше милуватися долиною Куршевеля, лежачи у відкритій кедровій купелі-джакузі з теплою вируючою водою на панорамній терасі пентхауса, що займає весь верхній поверх L’Apogée.

Penthouse, готель L’Apogée Courchevel
Penthouse, готель L’Apogée Courchevel
Penthouse, готель L’Apogée Courchevel

Для тих, хто шукає максимальної приватності або ж хоче провести свята великою компанією, L'Apogée Courchevel може запропонувати зупинитися в одному з двох шале — L'Amarante або L'Alpensia. Кожне з них має окремий вхід і ще один, що з'єднує з центральною будівлею готелю. У кожному по п'ять просторих спалень із гардеробними і ванними кімнатами, домашній кінозал, простора вітальня з баром, їдальня і власний SPA з сауною, хамамом, джакузі й масажним кабінетом на двох. І, звісно ж, до послуг гостей шале — особистий кухар і батлер.

Шале L'Alpensia, готель L’Apogée Courchevel
Шале L'Amarante, готель L’Apogée Courchevel

За гастрономічні насолоди в L'Apogée Courchevel відповідає шеф Жан-Люк Лефрансуа. Comptoir de L'Apogée пропонує гостям найкращі страви французької, італійської й іспанської кухонь — бретонського омара на грилі зі стеблами фенхелю у вершковому маслі із солодкою; гребінці з бульйоном з коренеплодів, зі шпинатом і тонким ароматом вербени; артишоки, копчені на сіні з анчоусами і пармезаном, або качину грудку, карамелізовану в сосновому меду з пюре з пастернаку. У ресторані Koori безліч варіацій на японську тему: устриця в темпурі, карпачо Koori або футомакі з яловичиною вагю, спаржею і маринованими шіїтаке. Le Bar de l’Apogée, відкритий на обід і ланч удень, з настанням сутінку перетворюється на одне з найтусовіших місць Куршевеля, де грають діджеї, а бармени не бояться експерементувати з коктейлями. У Cigar Lounge гості можуть відпочити після вечері, насолоджуючись колекцією найкращих сигар.

Le Bar de L’Apogée
Ресторан Le Compotoir

Катання в L'Apogée — просто за щастя, і на це є безліч причин. Щоранку лижний консьєрж до приходу гостя змащує спорядження, прогріває і ароматизує черевики. У прокаті представлені лише найкращі бренди, є навіть лижі, створені Nidecker спеціально для L'Apogée. Комфортно переодягнутися можна в Ski Room на першому поверсі, а звідти відразу вийти до спуску. І позаяк у Куршевелі понад 600 км пов'язаних між собою трас, то маршрути можна легко змінювати хоч і щодня. А якщо й цього замало, з вертолітного майданчика готелю можна вирушити на хелі-скі або ж передумати і просто покружляти над сяючими зимовими Альпами.

Спа в готелі L’Apogée Courchevel
Басейн у готелі L’Apogée Courchevel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.