До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сніданок вихідного дня: пишні вафлі з яблуками і корицею

Пишні вафлі "тільки з печі" чудовий варіант для пізнього сніданку, коли прохолодний настрій хочеться підсолодити чимось затишним і мучним. На різдвяних ярмарках вафлі часто є традиційним частуванням, яке подають з морозивом і збитими вершками, полуницею і карамелізованими бананами, цукровою пудрою і кленовим сиропом. Цього року пропонуємо приготувати вдома не менш привабливий варіант знайомимося з рецептом вафель з яблуками і корицею.

Photo: Getty Images
Інгредієнти

2 середніх яблука;

Реклама

3 яйця;

180 мл кефіру;

180 г борошна;

cода або розпушувач тіста (на кінчику ножа);

цукор за смаком;

кориця, екстракт ванілі і цукрова пудра за бажанням.

Приготування
  • Очистіть яблука від шкірки і натріть їх на дрібній терці.
  • У мисці змішайте сухі інгредієнти.
  • В іншій мисці змішайте яйця, кефір і цукор до однорідної маси.
  • Потім з'єднайте сухі інгредієнти з рідкими до однорідної маси, і додайте натерті яблука. Добре перемішайте.
  • На розігріту і злегка змащену олією поверхню вафельниці викладіть 2-3 столові ложки тіста.
  • Випікайте до готовності близько 5-7 хвилин (або випікайте відповідно до потужності вашої вафельниці).
  • Також тісто можна використовувати для випікання млинців і панкейків.
  • Готові вафлі (млинці або панкейки) подавайте з улюбленим варенням, шоколадом, свіжими фруктами і вершками.

Bon appetit!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.