До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна п’ятниця: найкращі знижки на предмети для дому

Чорна п’ятниця — день, очікуваний для багатьох і без перебільшення знаковий для тих, хто розуміється на закупах. Black Friday відкриває традиційний різдвяний сезон розпродажу, який цього року випадає на 27 листопада. Через карантин ми дедалі більше уваги звертаємо на атмосферу власного житла, тому цього разу розповідаємо про найприємніші знижки на корисні й гарні предмети для дому — посуд, побутову техніку й меблі.

Мережа салонів сучасного сервування TWLV

TWLV влаштовує тиждень знижок майже на весь асортимент. З 20 по 29 листопада набори для сервування, столове приладдя, келихи, посуд для приготування й багато іншого можна придбати зі знижкою до 50%. Фаворити Vogue беззастережні: це набір порцелянових тарілок Lenox з колекції Sprig & Vine, оздоблені дивовижними птахами й рослинами, і розкішна підставка для випічки Sambonet — якщо ви не печете солодке, то ефектна ваза може слугувати цукерницею, фруктовницею або просто декором для вашого столу. Також зверніть увагу на шикарну чашку Cilla Marea от Rosenthal з оригінальним графічним принтом — її можна не тільки використовувати вдома, але й брати на прогулянку, насолоджуючись кавою або чаєм.

Реклама

<b>скидки_TWLV</b>

Мережа крамниць товарів для кухні й дому Promenu

Мережа крамниць Promenu з 20 по 30 листопада пропонує знижки до 30% на посуд для приготування й сервування, ножі й інші потрібні товари для дому та кухні. Попереду зима з довгими й, судячи з останніх новин, домашніми вечорами — саме час зібрати власну колекцію барного приладдя, щоб здивувати гостей надзвичайним коктейлем або поданням рідкісного сорту вина. Наш вибір — барне приладдя легендарної французької марки Peugeot. А якщо захочете поекспериментувати в готуванні й потішити близьких смачними стравами, Promenu пропонують чудові знижки на німецькі ножі Wuesthof, різні сковорідки (універсальні, млинцеві, гриль) і багато іншого.

<b>promenu.ua</b>

Проєкт 900

У дизайн-просторі Проєкт 900 спеціально до Чорної п’ятниці підготували знижки до 60% на культові моделі меблів, світла й декору для дому таких знаменитих брендів, як Rolf Benz, Team7, Walter Knoll, Vitra, Verpan, Tom Dixon, Classicon. Ці предмети оцінить той, хто знається на сучасному дизайні: у XX столітті вони зробили переворот у світі предметного дизайну та стали мрією колекціонерів, експонатами музеїв і, звісно, окрасою інтер’єрів знаменитостей. До того ж дім — це віддзеркалення особистості власника, а довговічні й безпечні меблі — найкраща інвестиція в майбутнє, особливо в нинішні турбулентні часи. Наші лідери — лаконічна настільна лампа Bestlite, яку створила в 1930 році й перевипустила фабрика Gubi як данину стилю Баухаус (серед власників лампи був, до речі, і Вінстон Черчилль); елегантний модульний диван Alma від Rolf Benz і розкішне лаунж-крісло Chair & Ottoman — інтер’єрна класика родом з 1950-х, яку досі виробляє культова швейцарська фабрика Vitra. Якщо ж шукаєте оригінальні дитячі меблі, то зверніть увагу на стілець Eames Elephant — це і іграшка, і меблі, і стильний предмет декору водночас.

<b>скидки мебель</b>

Побутова техніка

Напевно, багато хто з нас під час карантину стикнувся з потребою поповнити свій арсенал побутової техніки — адже ми почали працювати вдома. Комусь потрібна кавомашина, щоб заварити вранці улюблений напій; комусь знадобився очищувач і зволожувач повітря для створення комфортного мікроклімату. Заздалегідь ділимося інформацією про знижки на період чорної п’ятниці: наприклад, знову з’явиться в продажі швейцарська автоматична кавомашина Nivona CafeRomatica за акційною ціною зі знижкою 33%, а також очікуємо на спеціальну цінову пропозицію у 27500 грн на світильник з муранського скла Bellaria by Falmec з функцією очищувача повітря, іонізатором і вугільним фільтром — мабуть, найактуальніша річ у домі в розпал пандемії коронавірусу.

А якщо ви вже відкрили сезон божоле нуво, то для домашніх винних вечорів компанія Liebherr пропонує знижку 13% на кліматичну винну шафу в період з 27 по 30 листопада. Модель WKt 4552 має максимально комфортні умови для тривалого зберігання шляхетних напоїв, а також для правильного охолодження вин перед безпосереднім подаванням на стіл. Ця техніка дає змогу створити мікроклімат як у винницях — у камері холодильника прохолодно, волого, тихо й немає сторонніх вібрацій. Також спеціальне покриття скляних дверей холодильника захищає від ультрафіолету.

<b>Бытовая техника</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.