До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Maserati Grecale — новий кросовер для особливих емоцій

В Україні відбулася прем'єра кросовера Maserati Grecale, яка стала перезавантаженням бренду Maserati в нашій країні. Це надзвичайно важлива подія, яка знаменується появою на українському ринку футуристичного автомобіля просто з півдня Італії.

Maserati Grecale
Maserati Grecale

Реклама

Виробництво автомобілів Maserati відбувається на заводі Кассіно у південній Італії. Тут і був створений новий кросовер бренду. Grecale означає "сильний", "прохолодний" і асоціюється із середземноморським вітром. Одного погляду достатньо, щоб уявити поїздку вздовж моря на цьому автомобілі.

Maserati Grecale
Maserati Grecale

У Maserati наголошують на трьох основних особливостях кросовера — дизайні, драйві та емоціях. У роботі над корпусом Maserati Grecale використали новітні технічні компоненти, включно з вуглецевим волокном, легкосплавними дисками Trident та хромованими ручками. Це послужило створенню елегантного профілю кузова з плавними лініями, які вишукано контрастують з чіткими елементами. А ще розмір кросовера адаптований до розмірів позашляховика, що додало простору та комфорту пасажирам позаду.

Maserati Grecale
Maserati Grecale

Потужність двигуна, залежно від комплектації, сягає від 300 до 330 кінських сил, тоді як надпотужний двигун V6 Nettuno обіцяє 530 кінських сил. Робота над двигунами базувалася на технологіях, запозичених з Формули-1, тому яскраві емоції гарантовані.

Maserati Grecale
Maserati Grecale

Автомобіль вирізняється високотехнологічним та функціональним дизайном. Сенсорний дисплей розміщено в салоні. Позаду знаходиться дисплей для 3-зонної системи клімат-контролю заднього ряду сидінь. І на додачу, щоб музика в машині звучала за відчуттями, немов на концерті, кросовер укомплектовано майстрами звуку Sonus Faber італійської компанії Artisans of Sound. Все — для максимально унікального досвіду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.