До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Rizzoli виходить друком книга про фешн-блогерів

Історії сучасних фешн-блогерів схожі на казку. Мішель Фан, найвідоміша б’юті-блогерка у світі, зібрала на своєму YouTube-каналі 9 млн підписників і запустила власний бренд косметики, який заробляє 800 млн на рік. Fashion-блогерка та it-girl К’яра Ферраньї заробляє 10 млн на рік завдяки фото в Instagram та контрактам з будинками моди. Письменниця, зірка стрітстайл-хронік Леандра Медін веде смішний блог про моду The Man Repeller, назва якого демонструє почуття гумору та самоіронію героїні ("відлякувач чоловіків") – і потрапила до рейтингу Forbes найбільш впливових модних блогерів. Всім цим дівчатам і присвячена нова книга Rizzoli – "Цифрові дівчата. Нове модне плем’я", котра з’явиться на полицях книжкових магазинів улітку.

Леандра Медін
К'яра Ферраньї
Палома Ельсессер

Автор книги – fashion-фотограф Марко Макферсон, який протягом декількох років детально вивчив спосіб життя своїх героїнь. Як нікому невідомі дівчата стають мільйонерками, і чи довго триватиме слава інстаграм-зірок – відповіді на ці питання, можливо, вдасться знайти в книзі.

Реклама
Мішель Фан

Читайте також:

Самые богатые писатели мира

Что читать в июне: 6 новых книг

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.