До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов новий трейлер продовження серіалу "Секс і місто"

HBO Max представили двохвилинний трейлер серіалу "І просто так...", який стане продовженням культового шоу "Секс і місто". "Що дорослішою я стаю, то чіткіше розумію: якщо маєте хороших друзів, усе можливо", — каже в трейлері Керрі. Також ми бачимо щасливу Керрі й містера Біга, які п’ють вино й обіймаються. Не обійшлося в новому трейлері без кадрів з гардеробні Керрі — там усе так само сотні туфель на шпильках, і дружніх посиденьок у кафе за розмовами про любов і дружбу — словом, судячи з трейлеру, в "І просто так..." буде все те, за що світ полюбив "Секс і місто" ще 20 років тому.

Нагадаємо, що в новому серіалі ми побачимо пригоди вже не чотирьох героїнь, а тільки трьох — це Керрі (Сара Джессіка Паркер), Шарлотта (Крістін Девіс) і Міранда (Синтія Ніксон), а ось Кім Кетролл відмовилася брати участь у продовженні. Зате в "І просто так..." з’явилися нові героїні — наприклад, чарівна дівчина Че Діас, яка працює ведучою подкасту (її грає Сара Рамірас). До неї в ефір приходить Кері, і ведуча запитує героїню Паркер, чи мастурбувала вона коли-небудь у громадському місці. На що Керрі відповідає: "Ні, відтоді як Barney's закрився". Що ж, фірмовий гумор "Сексу й міста" теж на місці.

Реклама

Чому перезапуск серіалу викликав у суспільстві дискусію про старіння, і що на це відповіли актриси "Сексу й міста", читайте в нашому матеріалі. Нагадаємо, що прем’єра серіалу відбудеться вже 9 грудня. Українська аудиторія зможе побачити новий серіал одночасно з усім світом — 10 грудня на OLL.TV.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.