До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Продовження серіалу "Секс і місто" покажуть в Україні одночасно з усім світом

Продовження культового серіалу "Секс і місто" дедалі ближче — нові серії покажуть на HBO вже 9 грудня. Українська аудиторія зможе побачити новий матеріал, який дістав назву "І просто так", одночасно з усім світом — 10 грудня на OLL.TV.

Новий сезон складається з 10 серій по 60 хвилин. У ньому знялися три головні актриси серіалу: Сара Джессіка Паркер (Кері), Синтія Ніксон (Міранда) і Крістін Девіс (Шарлотта). Кім Кеттролл (Саманта) відмовилася брати участь у проєкті. За словами творців, глядачі побачать мегаполіс у розпал пандемії, будуть нові герої, нові пригоди нью-йоркських модниць і нові зустрічі зі старими коханцями. На зміну Саманті прийшли дві героїні: сильна, впливова афроамериканка й жінка-азійка. Сам сюжет досі залишається інтригою. Розлучиться Керрі з чоловіком її мрії містером Бігом чи ні — теж неясно. Але що відомо точно — це буде історія вже трьох головних героїнь після 50. Вони, як і раніше, залишаються найкращими подругами.

Реклама

Ще до прем’єри перезапуск серіалу "Секс і місто" встиг наробити чимало галасу й ініціював у суспільстві дискусію про вік і зовнішній вигляд головних героїнь. На перших кадрах зі знімання помітно, що Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс змінилися й постаріли (очевидно) — що викликало емоційну реакцію в соцмережах. В інтерв’ю американському Vogue на це відреагувала сама Паркер: "Можна подумати, люди не хочуть, щоб ми насолоджувалися своїм віком. Ми вибираємо природне старіння й не ідеальні на вигляд. Я знаю, який маю вигляд. У мене немає вибору. Що мені тепер робити? Зупинити старіння? Чи просто зникнути?".

В Україні прем’єру серіалу "І просто так" можна буде подивитися в Амедіатеці на сервісі OLL.TV з 10 грудня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.