До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще вбрання Керрі Бредшоу у 2021 році

Якщо ви любите серіал "Секс і місто", то, ймовірно, вже стежите за знімальним процесом продовження шоу "І просто так...", прем’єра якого відбудеться на каналі HBO в грудні. Сара Джессіка Паркер (Кері Бредшоу), Синтія Ніксон (Міранда Гоббс) і Крістін Девіс (Шарлотта Йорк) з літа були зайняті зніманням у Нью-Йорку. Мода завжди відігравала важливу роль у цьому шоу, тож не дивно, що перезапуск серіалу 2021 року такий самий стильний, як і оригінальна версія. Керрі Бредшоу вже побачили в багатьох сучасних яскравих образах — найкращі з них ми зібрали в цьому матеріалі.

Керрі відома своїм яскравим і неординарним стилем. Її палка любов до моди не згасла з віком, а дизайнери костюмів чудово попрацювали над відродженням фірмової сміливої естетики героїні. У серіалі "І просто так..." на Керрі можна буде побачити й кілька культових речей, які вона носила в минулому, зокрема комбінезон, сумку-багет Fendi та знаменитий пояс із заклепками. Водночас дизайнери костюмів використовували сучасні силуети, щоб розвинути стиль Бредшоу.

Реклама

Проте не все вбрання Керрі щойно зійшло з подіумів. Фактично, багато речей, які Керрі носить у "І просто так...", — вінтажні. В Instagram-акаунті @justlikethatcloset зазначено, що героїня Сари Джессіки Паркер одягала смугастий каптан 1970-х і сірий костюм Jean Paul Gaultier 1990-х. Також у шоу можна буде побачити безліч казково гарних туфель на підборах і ефектних капелюхів. Навіть якщо ви не є шанувальником оригінального серіалу, вважайте майбутню прем’єру модним джерелом, звідки можна запозичити ідею нового вбрання.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.