До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Імельда Стонтон у ролі королеви Єлизавети II в п'ятому сезоні "Корони"

Netflix показали перший кадр довгоочікуваного п'ятого сезону "Корони", роль королеви Єлизавети в якому зіграє Імельда Стонтон. Нагадаємо, що 65-річна британська зірка змінила на цій ролі Олівію Колман, яка грала королеву в третьому і четвертому сезонах. Прем'єра п'ятого сезону "Корони" відбудеться тільки в 2022 році.

Імельда Стонтон у п'ятому сезоні "Корони"
На першому фото ми бачимо Стонтон в образі королеви в непримітній блузці з бантом і з ниткою перлів. Фото супроводжує простий підпис: "Перше знайомство з нашою новою королевою Єлизаветою II Імельдою Стонтон". Нагадаємо, Імельда Стонтон найвідоміша за роллю Долорес Амбрідж у серіалі "Гаррі Поттер", а також завдяки стрічці "Віра Дрейк". "Я з самого початку любила дивитися "Корону", — сказала Стонтон у своїй заяві, коли було оголошено її роль. "Як актрисі, мені було приємно бачити, як Клер Фой і Олівія Колман привнесли щось особливе й унікальне в сценарії творця серіалу Пітера Моргана".

Крім Стонтон, на нас ще чекає одна яскрава нова актриса Елізабет Дебікі, зірка серіалу "Нічний адміністратор" і фільму "Доказ" Нолана, яка зіграє принцесу Діану.

Реклама
Елізабет Дебікі

Розлучення принца Чарльза і принцеси Діани в 1996 році і трагічна смерть принцеси в автокатастрофі в 1997 році, швидше за все, будуть представлені в п'ятому сезоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.