До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший фільм Алана Бадоєва покажуть на кінофестивалі "Молодість"

У 2021-му році фестиваль "Молодість" святкує 50-річний ювілей — і з цієї нагоди його команда підготувала особливу програму "50: річниця". До цієї програми ввійшли фільми, які демонструвалися на фестивалі в попередні роки та встигли стати надбанням світової культури. Однією з ключових подій програми стане показ фільму "Orangelove" Алана Бадоєва. Саме на "Молодості", 15 років тому, цю роботу вперше представив ​​Бадоєв в Україні — відразу після світової прем’єри на Каннському кінофестивалі.

Алан БадоевАлан Бадоєв

"Orangelove" — історія двох молодих закоханих, випадково залучених у пристрасний і руйнівний роман. Ігор Шестопалов, програмний директор "Молодості", вважає, що 2000-ні стали для "Молодості" декадою реформацій, під час якої почалося становлення нового українського кіно й відкриття нових облич, одним з яких став Алан Бадоєв. Сьогодні ж Бадоєв — почесний амбасадор ювілейної "Молодості": крім показу "Orangelove", він також представить на фестивалі міжнародну програму короткого метра.

Реклама

"Я дуже радий, що в „Orangelove" склалася така цікава доля і фільму неодноразово випадала честь представляти Україну за кордоном. Запрошую всіх на фестиваль: подивитися й відчути ту енергію молодості, можливо, режисерської недосвідченості, але великої віри", — каже Алан Бадоєв.

Показ "Orangelove" у межах "Молодості" відбудеться 31 травня о 21.00 на великому екрані арки Дружби Народів. Режисер відкриє показ вступним словом, а після поспілкується з глядачами у форматі Q&A.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.