До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як схуднути у відпустці: нова велнес-програма

Лікарка-дієтологиня, ендокринологиня, колумністка vogue.ua Наталія Самойленко представила програму Wellness Samoylenko & Mirotel, яка дає змогу поєднати відпочинок, відновлення і схуднення.

Ідею поєднати схуднення з відпусткою й зробити обидва процеси комфортним Наталія Самойленко планувала втілити давно. Але саме тепер ця концепція стала особливо актуальною: карантин і регулярні локдауни сприяють скороченню фізичної активності, збільшенню маси тіла, а внаслідок — погіршують якість життя. До розроблення нового формату відпочинку з правильним меню і делікатним медичним супроводом доєдналася команда готелю Mirotel Resort & Spa.

Реклама
Mirotel Resort & Spa

Wellness Samoylenko & Mirotel — оздоровча програма, розрахована на 7, 10 або 14 днів — залежно від вибору клієнта. Кожен пацієнт може скласти список своїх побажань, а досвідчений лікар запропонує персональний план схуднення та оздоровлення. Є 6 типів програми: три повні й три скорочені, залежно від строку перебування й вибору оздоровчих опцій.

Наталія Самойленко працює лише за принципами доказової медицини, тому програма починається з докладного обстеження. І тільки на підставі результатів аналізів для кожного пацієнта складають особистий план харчування, з певним набором продуктів і графіком споживання їжі. Крім харчування, команда лікарів Mirotel Resort & Spa може скласти пацієнтові лікувальний план: оздоровчі та спа-процедури, прогулянки, мінеральна вода. Щоб допомогти закріпити результат, по закінченні програми пацієнти мають змогу під’єднати спеціальний чат-бот і щодня отримувати корисні нагадування.

Наталія Самойленко

Перевага програми — можливість поєднати приємне з корисним: вирушити у відпустку й повернутися до звичайного життя з новими правильними звичками. Під час проходження програми треба змиритися, що доведеться відмовитися від цукру й алкоголю. Це допоможе ввести нові звички в життя. Щоб вони вкоренилися, лікар клініки супроводжує гостей, а також учить знаходити компроміси з улюбленими продуктами. Тож зазнати мук не доведеться: "Коли пацієнти запитують, чи можна вживати спиртне або солодке, я завжди кажу, що моя система ґрунтується не на заборонах, а на помірному споживанні. Якщо людина не має жорстких протипоказань, то їй можна все, я лише окреслюю певні межі, прийнятні для її організму", — каже Наталія Самойленко.

Програму можна пройти тільки в комплексі Mirotel Resort & Spa. Це сучасний п’ятизірковий готель, розташований у центрі міста Трускавець. У готелі є все для комфортного і якісного відпочинку: 184 номери різних категорій, спа-зона, спортивний басейн, дитяча кімната і великий медичний центр.

Для презентації програми команда Наталії Самойленко і Mirotel Resort & Spa влаштували спеціальну гала-вечерю. Гості вечора змогли протестувати окремі позиції з меню, а піаніст і композитор Євген Хмара презентував музичну композицію, створену спеціально для цієї програми.

Докладно ознайомитися з програмою Wellness Samoylenko & Mirotel можна тут.

Більше інформації про діяльність Наталії Самойленко та її мережі клінік тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.