До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Такого ви ще не бачили: Dior велнес-круїз на Сені

Щоб відзначити Тиждень високої моди в Парижі, Dior пришвартував на Сені, біля Острову Сен-Луї, круїзний спа-лайнер. На ньому можна буде пройти процедури догляду за обличчям та тілом, насолоджуючись прогулянкою по Сені.

Реклама

Звісно, потрібна попередня резервація, звісно, ажіотаж неймовірний. Яхта класу люкс, оздоблена фірмовими принтами cannage, притягує погляди, як магніт. Цей атракціон для дорослих (та, будемо чесні, багатих) триватиме всього два тижні, проте саме такі інсталяції на межі з перформансом і дають глядачам розуміння, що таке справжня розкіш.

Точка, де припаркована круїзна яхта Dior, розташована в самому серці Парижа, в порту Анрі IV, біля острову Сен-Луї.

Верхня палуба з тику має площу 120 м2. Тут є майданчик для йоги, басейн, соковий бар. Шезлонги запрошують поніжитися під вітерцем.

Корабель курсує до Монументу Свободи (оригінальна версія знаменитого пам'ятника, який є візитівкою Нью-Йорка, має паризьке походження), а потім до Національної бібліотеки Франції. На шляху гості можуть помилуватися собором Паризької Богоматері, Консьєржері, Лувром, Гран-Пале, Ейфелевою вежею, Музеєм Орсе тощо.

Фото: Марина Ведернікова

Якщо форма цієї незабутньої атракції — корабель, то зміст — повноцінний спа з процедурами для психічного, емоційного та фізичного благополуччя.

Фото: Марина Ведернікова

Ексклюзивне меню процедур за протоколами Dior включає догляд для детоксу, розслаблення, омолодження, балансу, сили. В програмах поєднані наукові досягнення та кваліфіковані руки спа-експертів Дому.

Фото: Марина Ведернікова

Програма може тривати дві або чотири години на вибір та поєднувати фізичну активність, тренування та догляд. Особливої згадки заслуговує масаж для тіла New Look, який загострює силует, та Kobi Dior — масаж, навіяний японською технікою кобідо, яка допомагає зменшити напругу м'язів обличчя та надати йому свіжого вигляду.

Під палубою в вітальні представлені артефакти краси Dior, від парфумів до засобів догляду; коридор веде до чотирьох елегантних одномісних кабін, за якими розташована простора приватна двомісна кабіна з власним лаунжем.

Круїзна яхта Dior покине гавань вже 14 липня, і подібне більше не повториться. Справжня розкіш — це миті життя, насолоджуватися якими варто щоразу.

Фото: Марина Ведернікова

Фото: Adrien Dirand for Parfums Christian Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.