До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Французький спа-бренд краси, про який ви не знали

Науковий підхід в гармонії з природними стихіями — такий інноваційний погляд на засоби для догляду за шкірою транслює французький бренд Terraké, який щойно з’явився в Україні.

Реклама

Terraké — найперша назва нашої планети, а з грецької сполучення слів "terra" та "ké" перекладається, як "земля" та "вода".

Холістичний підхід французького велнес-бренду, який випускає засоби для догляду за обличчям та тілом, бере натхнення у природи та її чотирьох стихій: різноманітної флори, споконвічних вод, магічної землі та енергії повітря.

Terraké сфокусований на текстурах, кольорах і ароматах, які дарують сенсорний досвід. Бренд однаково цінує важливість ароматів, текстур та приємної колірної гами. Засоби поєднують чуттєві властивості та ефективність.

Остання базується на наукових дослідженнях бренду. Комплекс HTP-3, розроблений у французькій лабораторії Terraké, впливає на шкіру на клітинному рівні. Перший компонент комплексу — збагачена гіалуронова кислота, що забезпечує швидке та потужне зволоження, допомагає регенерації, має антивіковий ефект.

Його дію підсилено концентратом океанічних водоростей, що живуть у холодній воді. Вони відповідають за оптимальне та стійке зволоження, підсилюють anti-age-ефект.

Також формули збагачені екстрактом очищеного чорного трюфеля. Багатий на кальцій, він зміцнює захисний бар’єр шкіри, покращує синтез керамідів — ліпідів, які формують захисний шар шкіри.

Terraké, який можна зустріти в розкішних готелях та найкращих курортах Франції, розширює присутність у світі: тепер засоби бренду доступні в Азії та Європі. Спа-протоколи Terraké легко адаптувати для домашнього догляду.

Ближче познайомитися з асортиментом та придбати засоби Terraké можна на офіційному сайті чи в Instagram.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.