До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 корисних предметів для ефективних домашніх тренувань

Домашні тренування можуть приносити стільки ж користі, скільки й заняття з тренером у спортивному залі, достатньо мати в своєму арсеналі кілька предметів, які збільшать ефективність вправ. Розповідаємо про п'ять із них.

Photo: Getty Images
Гумки
Гумки для фітнесу, Spokey Artio

Гумки універсальний "гаджет" для тренувань із власною вагою. Їх можна використовувати для зміцнення будь-якої групи м'язів, а ще це наймініатюрніший і найневагоміший спортивний інвентар з абсолютної більшості існуючих.

Реклама
Йога-блоки
Блоки для фітнесу

Такі блоки часто використовують для збільшення навантаження під час занять пілатесом, йогою і стретчингом для вдосконалення балансу і гнучкості. А також для запобігання травм, наприклад, при болях у попереку або шиї.

Гантелі
Гантелі для фітнесу, Domyos

Гантелі створені для того, щоб давати м'язам сильніше навантаження, тим самим зміцнюючи їх і збільшуючи витривалість. Найчастіше за допомогою гантелей зміцнюють м'язи рук, спини і грудей.

М'яч
М'яч для фітнесу, Way 4 You

Тренування на м'ячі є викликом для постави і м'язів кора. До того ж, м'яч може допомогти розвинути почуття рівноваги, його можна використовувати як додаткову вагу під час тренування на прес, а також для розтяжки. А іноді просто для веселощів.

Килимок
Килимок для йоги, Confort

М'який і не слизький килимок необхідний для занять йогою, розтяжки і будь-яких вправ, які потрібно виконувати лежачи або сидячи на підлозі. Звичайно, займаючись спортом удома, без килимка можна обійтися. Проте саме він також виконує функцію страховки, утворюючи стійку поверхню між вами і підлогою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.