До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час сміливих: 9 б'юті-трендів, які треба спробувати в 2021-му

Новий рік, нові ми. Від яскравого фарбування, рваного чубчика і блакитних тіней до помаранчевих шпильок і перлів у волоссі — 2021 рік продовжує надихати експериментами і кольорами. Ось головні б'юті-тренди цього року, які потрібно спробувати без зайвих роздумів.

Dior, Valentino, Chanel
Яскраві акценти

Додайте яскравості! Складний рік закінчився — час святкувати. Зітріть темні фарби 2020 року з допомогою правильно розміщених яскравих акцентів. Мерехтливі відтінки бузкового і зеленого були помічені у Halpern і Gareth Pugh, Tom Ford відзначився яскравим рожевим, а Chromat жовтим і бірюзовим.

Реклама

Помаранчевий — новий чорний

Хоча Pantone і оголосили головними кольорами 2021 року відтінок сірого Ultimate Grey і сонячний Illuminating Yellow, ми все ж робимо ставку на помаранчевий. Лише погляньте на мандаринові губи Versace, помаранчеві шпильки у Dries van Noten, вицвілі персикові відтінки Louis Vuitton і ніжні відтінки заходу сонця у Burberry, з якими нас познайомила Ісамайя Френч, яка розпочала співпрацю з Byredo наприкінці минулого року і закохала нас у яскравий, блискучий, сяючий помаранчевий.

Сміливі губи

Під час війни і труднощів продажі декоративної косметики активно зростають, особливо це стосується помади. Давайте будемо чесними: яскраві сміливі губи змінюють настрій, навіть якщо вони прикриті маскою. У всякому разі, настрій від цього стає тільки грайливішим. Цього року спрямуйте свою богемну голівудську натуру в бік червоної класичної помади, з озиранням на образи Dolce & Gabbana і Vivienne Westwood. Або додайте трохи блиску, як Max Mara і Molly Goddard.

Відчуття блакитного

Геть усе звичне увага прикута до синього. Вплив "Ейфорії" все ще помітний, а естетика серіалу була на піку слави під час модних шоу сезону весна-літо 2021. Згадаймо, до прикладу, блакитні тіні у Cornejo і Bethany Williams, вії-індиго у Charlotte Knowles, крижані губи у Bora Aksu і відтінки аквамарина у Tomo Koizumi.

Прикраси для волосся

Квіти для весни? Цей тренд дійсно чудовий, особливо коли волосся укладене так невагомо, як у Rodarte і Maison Margiela. Також були представлені квіткові тюрбани у Dolce & Gabbana, приваблива біжутерія у Giambattista Valli, елегантна сіточка у Chanel, перли у Simone Rocha і кристали у Acne.

Переваги чубчика

Якщо ви думали відстригти чубок, то зараз саме час. Якщо такої ідеї у вас немає, тоді дозвольте нам вас переконати. Джейн Біркін, Джин Шрімптон, Бріжит Бардо — ніщо не свідчить про культові речі красномовніше, ніж ці імена. Чубчик був видатним і по-особливому привабливим елементом показів сезону весна-літо 2021. Hermès запропонували "неслухняну" французьку гривку, Balenciaga і Valentino звернули нашу увагу на зухвалий мінічубчик (згадайте "Хід королеви"), а MM6, Prada і Paco Rabanne запропонували екстремальний довгий варіант.

Гола шкіра

В умовах глобальної пандемії, коли вакцинація тільки починає з'являтися, загальне благополуччя ще ніколи не було таким пріоритетом. В цьому році спробуйте чисте обличчя, вологу шкіру, легкий макіяж і допустіть сяяння. Озираючись на модні шоу, прагніть до образу Паломи Ельсессер на шоу Marni, Анни Еверс на шоу Etro і дівчат на показах Victoria Beckham, Supriya Lele, Burberry і Rodarte. Почніть новий рік зі з'ясування власної картини здоров'я. Підтримуйте звичний догляд і живіть своє тіло, тому що 2021 рік — про красу зсередини.

Драматичний погляд

Не дивно, що разом з потребою постійно закривати обличчя маскою, саме очі стають головним засобом самовираження. І більшість вибирають чорний. Подивіться на виділені чорним очі у Batsheva, Alice + Olivia, Dior і Giambattista Valli, а також на театральні стрілки Клеопатри у Valentino. Для більш м'яких прикладів погляньте на димчасто-сіре матове оформлення Лючії Піки для Chanel і Rosetta Getty.

Екстремальне фарбування

Різнобарвні локони стали наслідком карантинного дозвілля, і в 2021 році ця тенденція продовжуватиметься з іще більшим ентузіазмом. Надихайтеся світло-зеленою стрижкою на показі Gareth Pugh, м'ятними локонами у Valentino, неоновими ірокезами у Christian Cowan і яскраво-рожевим волоссям у Matty Bovan.

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.