До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Guerlain — новий креативний директор з питань макіяжу

Guerlain назвав ім’я нового креативного директора з питань макіяжу. Violette змінила на цій посаді Олів’є Ешодмезона.

Violette

Violette (справжнє ім’я — Віолетт Серра) — візажистка й інфлюенсерка, парижанка до самих кісток.

Реклама

Ось кілька фактів, які треба знати про нову креативну директорку найстарішого у світі парфумерно-косметичного Дому.

Вплив

Віолетт — типова інфлюенсерка: на її YouTube-каналі — понад 300 тис. підписників; в інстаграмі — 409 тис. підписників, з якими візажистка ділиться таємницями макіяжу, мудбордами, світлинами своєї паризької квартири й зворушливими знімками маленької дочки. Чоловік Віолетт — фотограф Стівен Пен. Б’юті-історію, яку вони зняли для VOGUE UA, можна подивитися тут.

Досвід

У дитинстві вона обожнювала "Метеорити" Guerlain і мріяла якнайшвидше вирости, щоб можна було користуватися ними. У 19 років Віолетт полетіла до Нью-Йорка, щоб стати візажисткою й удосконалюватися в професії. Її англійська досі звучить особливо чарівно завдяки французькому акценту.

Вона має найбільший досвід роботи за лаштунками модних показів (Shiatzy Chen, Iceberg, Leonard) та безліч обкладинок VOGUE в портфоліо: іспанська, китайська, німецька тощо. Візажистка брала участь у розробленні косметики для Dior і Sephora, 2017 року її запросили на роль глобальної б’юті-директорки Estee Lauder, тож вона багато працювала в рекламі й на модних зніманнях.

Почерк

Її фірмові прийоми — яскраві оксамитові губи або густі стрілки.

Власний бренд

У березні 2021-го Віолетт запустила власний б’юті-бренд Violette_FR, про який мріяла з 17 років. У своїй творчості вона надихається Парижем, його архітектурою, садами, людьми. Наприклад, ідея оксамитової Petal Bouche Matte спала їй на думку під час прогулянок розарієм у саду Багатель, а в березні мрія здійснилася.

Рідка помада Petal Bouche Matte, Violette_FR

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.