До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніколя Деженн залишає Givenchy

Після понад 20 років у Givenchy Parfums артдиректор з питань кольору й макіяжу Ніколя Деженн залишає бренд

30 червня 2021 року Givenchy Parfums і Ніколя Деженн завершують історію співпраці, яка тривала більш як два десятиліття. За цей час Ніколя встиг створити десятки колекцій, сотні відтінків і засобів, заново винайшов звичні формати косметики, від туші з пензликом-помпоном до серії засобів Prisme Libre.

Реклама
Розсипчаста пудра Prisme Libre, Givenchy

"Творча сміливість Ніколя Деженна, його досвід у роботі зі світлом і текстурами, а також захопленість кольором зробили внесок у розвиток лінії макіяжу Givenchy, — зазначає пресслужба бренду. — У тісній співпраці з командами експертів Дому він брав участь у створенні гам однаковою мірою несподіваних і привабливих продуктів, які піднесли декоративну косметику до рангу аксесуара класу люкс". Саме за часів Деженна косметика Givenchy стала культовою. Чого тільки варті помади-кулі Le Rouge-a-Porter і помади Le Rouge в шкіряних кейсах, які змінювали ковпачки щороку.

Givenchy

Поки не повідомляється, де тепер працюватиме Ніколя Деженн. Можливо, його проєкти будуть пов’язані з Японією, яку він обожнює. Про те, за що ми любили Ніколя Деженна і чому його ім’я залишиться в історії макіяжу, читайте тут. Нагадаємо, перш ніж Деженн доєднався до Givenchy як артдиректор з питань кольору і макіяжу, він вивчав мистецтво і фотографію, а потім працював візажистом за лаштунками модних показів і зі знаменитостями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.