До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Райський куточок: куди вирушити для усамітненого і розкішного відпочинку просто зараз

У партнерському матеріалі з брендом швейцарської клітинної косметики Cellcosmet розповідаємо про найкрасивіші і усамітнені куточки Європи, куди можна вирушити з України просто зараз.

Чорногорія

The Chedi Luštica Bay

Містечко Луштіца Бей розкинулося на узбережжі, в затишній бухті Траште з видом на Которську затоку. Тут є все, за що можна любити середземноморський відпочинок: зелень, гори, синь прибережних вод.

Реклама

Готель The Chedi Luštica Bay продумано так, щоб бути ідеальним тлом для величної природи. Власний гальковий пляж, мармур, дерево і кераміка в номерах, ресторани, бари, чудовий спа-центр The Chedi і так далі.

У спа-центрі шанують азіатські ритуали краси і східні традиції. Приймають азіатські фахівці, а до складу обгортань і скрабів входять морські водорості. Морські водорості містяться також у відлущувальному та моделюючому кремі для тіла BodyGommage-XT з мікросферами з воску жожоба і комплексом SveltFermeté. З його допомогою легко і приємно готуватися до пляжного сезону: в складі олії зародків пшениці і лісового горіха, які пом'якшують суху шкіру і роблять її оксамитовою; комплекс SveltFermeté моделює силует; мікросфери воску жожоба полірують ороговілі клітини, а натуральний інжировий гель розгладжує шкіру.

Відлущувальний крем для тіла BodyGommage-XT, Cellcosmet
Хорватія

One&Only Portonovi

Курорт One & Only Portonovi — куточок у західній частині Чорногорії. За годину автомобілем — Дубровник і Тіват, до Подгориці — 2,5 години. Готель знаменитої мережі luxury-готелів One & Only побудований у стилі венеціанських палаццо.

One&Only Portonovi

Зупинитися можна в одному з 113 номерів (ванна, тераса і камін додаються), а можна віддати перевагу віллі з садом, двома басейнами і командою шеф-кухарів.

Villa One

Є і президентський люкс з власним винним погребом і окремим входом для дворецького (!). Погана новина: відкриття з липня перенесли на 1 жовтня; хороша новина — можна вирушити у віртуальну подорож. На сайті готелю можна знайти надихаючі фото, рецепти і так далі.

One&Only Portonovi

Головний скарб курорту — клініка Chenot Espace, яка поєднує традиції китайської медицини і надсучасні західні технології.

Villa Orsula

Вілла Orsula з видом на вкритий лісами острів Локрум знаходиться усього за п'ять хвилин ходьби від Дубровника. Колись це був будинок місцевої дворянської сім'ї. Всередині можна знайти роботи Вазарелі, а предмети мистецтва мальовничо розміщені по всій території готелю.

Villa Orsula

Час тут тече повільно; від спеки особливо приємно сховатися в тінистих садах, серед диких апельсинових дерев і лаванди.

Villa Orsula

Brown Beach House

Готель Brown Beach House, що ідеально підходить для спокійного і розкішного відпочинку, розташований в двох кроках від прибережної лінії, в кількох хвилинах ходьби від Трогіра, одного з найкрасивіших міст Хорватії.

Brown Beach House

З огляду на обмеження, в спа Spa & Wellness зараз пропонують тільки масаж. Критий басейн з підігрівом поруч зі спа-центром працює. Є і відкритий басейн.

Brown Beach House

Масаж проблемних зон можна робити самостійно, а брак професійних навичок і прийомів — компенсувати правильним засобом. Антицелюлітний крем 360° з комплексами SveltFermeté і FitShape, CelluTotal- XT спеціально створений, щоб поєднувати його з масажем. Його можна застосовувати зі скребком гуа-ша, щоб результат був яскравішим. Комплекс SveltFermeté у складі робить шкіру пружною і моделює фігуру; комплекс FitShape вирівнює рельєф шкіри; комплекс для виведення зайвої рідини допомагає загострити силует, а мацерат арніки гірської ефективно позбавляє від набряклості. Крем також чудово заспокоює і пом'якшує шкіру завдяки комплексу HydraProtect і D-пантенол у його складі.

Антицелюлітний крем CelluTotal- XT, Cellcosmet
Туреччина

Maçakızı

Щоб потрапити в цей готель, про нього потрібно знати: жодних відомостей на сервісах на зразок booking.com про нього ви не знайдете.

Білосніжні вілли спускаються каскадом прямо до Егейського моря, тонучи в середземноморській зелені. З більшості номерів відкривається фантастичний вид на затоку, обрамлений яскраво-рожевими бугенвілліями.

Вже понад 40 років Maçakızı (в перекладі — "Пікова дама") — місце тяжіння для богеми усього світу. Тут бували в гостях Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Мікк Джагер, Марк Джейкобс, Джіджі Хадід, Поппі Делевінь і так далі.

Готель Maçakızı

Піковою дамою називали засновницю готелю Айлу Еміроглу — саме вона заснувала це місце відпочинку для друзів. Пізніше бізнес очолив її син, а в бірюзовій затоці так само часто кидають якір зіркові яхти.

Готель Maçakızı

Детальніше про це таємне місце Егейської Рів'єри можна прочитати тут.

Готель Maçakızı

По прильоту добре б насолодитися маскою з цінними глинами і екстрактом едельвейса, яка миттєво розгладжує шкірний рельєф, покращує світловідбиваючі властивості шкіри і стирає сліди втоми.

Гелева крем-маска для обличчя "Дорогоцінна", що вирівнює тон шкіри й освіжає колір обличчя, Cellcosmet

Її багата, але нежирна текстура збагачена комплексом з цінних глин — білої, рожевої, зеленої і червоної. Вони розслабляють, пом'якшують, заспокоюють шкіру, очищають, роблять матовою, виводять токсини. Екстракт комбучі в складі освіжає колір обличчя, а квіткова вода гамамелісу зменшує пори.

Албанія

Mrizi i Zanave Agroturizëm

Вибрати справді затишний і розкішний куточок для відпочинку в Албанії непросто: треба знати місця. Mrizi i Zanave Agroturizëm — те, що потрібно. Розташоване далеко від галасливих туристичних натовпів, віддалене від узбережжя, воно допомагає відчути єднання з природою і насолодитися її красою.

Mrizi i Zanave Agroturizëm

Тут в оздобленні домінують стародавні природні матеріали: камінь, дерево. Торкатися ступнями дерев'яного паркету особливо приємно. Пам’ятки розташовані поблизу цікавих місць: наприклад, за 23 км є національний музей фотографії.

Mrizi i Zanave Agroturizëm

До аеропорту "Rinas Mother Teresa" — всього година їзди.

Mrizi i Zanave Agroturizëm

Yacht

Готель розташований у місті Влера. Найкраще вибирати номер зі скляними стінами і видом на море: виникає ілюзія, що ти в польоті.

Yacht Hotel

Відчути себе в польоті по-справжньому допомагає тонізуючий гель для ніг Cellcosmet: це повноцінний венотонік, але з чудовою текстурою і ароматом. Він складається з 100% натуральних ефірних олій.

Тонізуючий гель для ніг, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.