До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П’ять наймальовничіших куточків Швейцарії

У партнерському матеріалі з брендом клітинної косметики Cellcosmet розповідаємо про наймальовничіші місця Швейцарії — батьківщину Cellcosmet

Зільс-Марія

Зільс-Марія — це не тільки фільм з Крістен Стюарт і Жульєт Бінош, а й селище між двома мальовничими озерами Зільс і Сільваплана. Місце уславилось ще й тим, що тут мешкав Ніцше. Приїхавши влітку 1881, наступні сім років провів відлюдно й у роздумах. Книгу "Так говорив Заратустра" автор написав саме тут. Нині будинок, де філософ знімав кімнату, називається Ніцше-Хаус. У ньому розташувався музей, що зберігає рукописи й перші видання книг Ніцше.

Реклама

Озеро Зільс обожнюють серфери й кайтери: тут завжди гарний вітер з перевалу Малоя. Насолодитися краєвидами й незайманою природою можна у Швейцарському Національному парку — єдиному в країні.

Вигляд на озера Зільс і Сільваплана

Чудово пахне, подібно до свіжих альпійських лугів, м’який очищувальний гель для вмивання, що очищає шкіру від забруднень, санскринів і макіяжу. Він насичений рослинними екстрактами й квітковою водою.

М
який очищувальний гель для вмивання, Cellcosmet
Санкт-Мориц

Всього за 20 хвилин їзди від селища Зільс-Марія розміщується найвідоміший розкішний курорт Швейцарії, один з найстаріших гірськолижних курортів світу Санкт-Мориц. Саме звідси почався зимовий альпійський туризм у середині XIX століття. Але термальні джерела на території Санкт-Морица відомі вже сотні років. Туристичні проспекти стверджують, що сонце світить тут 300 днів на рік. Це, звісно, відверта вигадка, але сонце й правда є на емблемі міста. З населенням близько 6 тис. осіб містечко приймає півтора мільйона туристів.

Санкт-Мориц у променях призахідного сонця

Тут є і гранд-готелі, і розкішні ресторани, і пам’ятки. Курорт вражає краєвидами, які відкриваються з будь-якого місця, і полонить своїм космополітичним шармом. Саме тут відсвяткували весілля мільярдер Ставрос Ніархос і бізнес-леді Дар’я Жукова. St. Moritz — один з найстаріших зареєстрованих брендів у туристичній індустрії. Курорт двічі приймав зимові Олімпіади — у 1928 і 1948 роках.

Найдорожчий і найпопулярніший продукт Cellcosmet — клітинні маски-вуалі для шкіри обличчя й шиї на основі стабілізованих клітинних екстрактів, зі швейцарською льодовиковою водою й альпійськими фітокомплексами перетворюють шкіру й дають ефект, ніби після спа. Вони роблять шкіру сяйливою й насичують життєвою силою.

Клітинна маска-патч "Сяяння", Cellcosmet
Маттергорн

Це та сама гора з шоколадки-піраміди Toblerone. Маттергорн видно і з італійської сторони, але — от несправедливість — тільки однією "гранню". А три інші можна чудово споглядати з боку Швейцарії.

Вигляд на Маттергорн

У гори навіть є свій музей. Його відкрили в Церматті у 2006, причому дах зробили зі скла, щоб він скидався на покриті льодом стрімкі схили. Маттергорн вважають надскладною горою для сходження: на деяких ділянках альпіністам доводиться здійматися навислою стіною.

Нічний вигляд на Маттергорн

Найкраще милуватися вершиною з вікон найстарішого готелю Церматта Grand Hotel Zermatterhof. Тут і каміни, і разюча кухня, і вишуканий сервіс. І спа, де так приємно відновити сили після довгих прогулянок. У Vita Borni треба неодмінно записатися на клітинні антивікові процедури Cellcosmet, а після — насолодитися басейном, сауною, крижаним гротом і хамамом.

Grand Hotel Zermatterho

Поки більшість спа закриті, можна забезпечити тілу активний догляд і в домашніх умовах. Привести шкіру в тонус і надати їй пружності допоможе CelluTotal-XT — новітня розробка Cellcosmet. Цей антицелюлітний крем на основі рослинних і морських інгредієнтів, ретельно відібраних для оптимальної ефективності й комфорту шкіри, бореться з усіма проявами целюліту.

Антицелюлітний крем CelluTotal- XT

У його складі — SveltFermeté, комплекс, який підвищує пружність шкіри й перетворює силует; FitShape — комплекс, що зменшує зовнішні прояви целюліту; екстракт арніки; D-пантенол і зволожувальні, пом’якшувальні компоненти.

Антицелюлітний крем CelluTotal- XT
Селище Андерматт

Так, це не Женевське озеро, не Лозанна й не Цюрих, а всього лише крихітне, загублене в горах село, жителів у якому менш як півтори тисячі. Зате тут є абсолютно чудовий курорт The Chedi Andermatt з мішленівським рестораном. Пів століття тому тут знімали "Бонда" й Шон Коннері колесив на Aston Martin саме тут.

Андерматт

Ще цікаво, що тут вперше спробували зупинити танення льодовика Гуршен за допомогою синтетичних килимів, витканих з поліестеру й поліпропілену. Вони вкрили площу близько 2,5 тис. км² — і додали світової слави крихітному селу Андерматту.

Спа в готелі The Chedi Andermatt

Клітинна сироватка для шкіри навколо очей "СеллУльтра" — це майже Астон Мартін Джеймса Бонда. Тільки в косметичному вираженні. Усуває набряклість і дрібні зморшки, освіжає шкіру й оживляє погляд.

Клітинна сироватка для шкіри навколо очей "СеллУльтра", Cellcosmet
Рейнський водоспад

Рейнський водоспад — найбільший водоспад Європи: потоки спадають з висоти 23 метрів. Свіжість відчувається за кілька кілометрів навколо. Втім, можливо, це просто свіжість гір і зелені. Найразючіший вигляд відкривається із замку Лауфен, куди, здається, долітають найдрібніші бризки води.

Рейнський водоспад

Активний лосьйон-тонік з комплексом електролітів завершує процес очищення й зняття макіяжу, освіжає й оживляє тон. Інгредієнти засобів для догляду потім набагато легше проникають у шкіру — накривають як водоспад.

Активний лосьйон-тонік з комплексом електролітів, Cellcosmet

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.