До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 розкішних спа, у яких треба побувати хоча б раз у житті

Поки подорожі є недоступною розкішшю, мріємо про нові точки на мапі. У партнерському матеріалі з брендом швейцарської клітинної косметики Cellcosmet розповідаємо, у яких спа можна отримати повне сенсорне перезавантаження.

Thermes Marins de Monte-Carlo, Монако

6,6 тисяч квадратних метрів, краєвид на море з підігрівного басейну, джакузі просто неба з виглядом на гавань і скелю Ле-Роше, солярій, хамам, сауна й тренажерний зал з панорамним виглядом.

Реклама

<b>Thermes Marins de Monte-Carlo</b>

2, Avenue de Monte-Carlo, 98000 Monaco, Монако

У ресторані здорового харчування можна замовити середземноморські страви високої кухні, які не зашкодять фігурі. У спа неодмінно треба спробувати розслаблювальний догляд Cellcosmet Swiss: спа-майстер відполірує шкіру за допомогою пілінгу, тонізує її, зробить розслаблювальний масаж тіла й зігрівальне обгортання. Влаштувати спа можна й вдома: зробити масаж тіла сухою щіткою або ексфоліацію скрабом, а перед тим, як закутатися в халат, — скористатися кремом для тіла.

Клітинний ревіталізувальний крем для тіла Cellcosmet

Крем має незвичну текстуру: ніжну, але дуже насичену. У складі — активні стабілізовані біоінтегральні клітини, вітаміни Е і С, гідролізовані білки фібронектин і актин. Вплив помітний майже з першого застосування, особливо на зонах з найніжнішою шкірою: внутрішня поверхня плечей і стегон, нижня частина живота. Шкіра стає щільнішою й еластичнішою, краще відбиває світло, зберігає вологу. Його можна (і потрібно) використовувати навіть під час вагітності, щоб запобігти розтяжкам.

Le Grand Bellevue

Досконала нескромна чарівність буржуазії, Grand Hotel Bellevue збудований у серці Гштаада. Він розміщується в старовинному парку, якому понад сто років. Номери з альпійськими краєвидами, "мішленівський" ресторан Leonard's, винний льох, бари й перлина курорту — спа.

<b>Le Grand Bellevue Гштадт</b>

17-метровий критий басейн з водоспадом, джакузі, безліч саун, хамам, соляний і крижаний гроти, зона відпочинку й 10 спа-кімнат, де працюють із засобами Cellcosmet. Тут вірять, що найкращі лікарі — сонце, повітря, вправи, дієта й сон, і повертають втомленим міським жителям свіжий колір обличчя.

Повернути собі свіжий колір обличчя й вигляд як після спа можна за допомогою маски. Клітинна маска Cellcosmet, що коригує тон шкіри, містить швейцарську термальну воду, яка дає шкірі свіжість і зволоження, насичує мінералами; альпійський заспокійливий комплекс; вітаміни B3 і C, які просвітлюють шкіру й зменшують пігментацію, а також активні стабілізовані біоінтегральні клітини, отримані методом CellControl. Всього 15 хвилин досить, щоб обличчя набуло відпочилого вигляду.

Швейцарська клітинна маска Cellcosmet, що освітлює тон шкіри
Grand Resort Bad Ragaz

Ми вже розповідали, чому курорт Grand Resort Bad Ragaz найкращий в Європі. Він розмістився в палаці XVIII століття. Тут багато розкішних матеріалів у декорі: важкі тканини, натуральне дерево, мармур, ліпнина й паркет. До цієї красі додаються вигляди на гори й сади.

<b>Grand Resort Bad Ragaz спа</b>

Спа займає п’ять квадратних кілометрів. Басейни з термальною водою, спортивний басейн, сауни, зали аромотерапії, парні, гідромасаж, ванна Кнайпа тощо. Відкрито й медичний центр, що спеціалізується на відновленні після травм. Неодмінно варто спробувати процедуру Cellcosmet Swiss Radiance, яка повертає шкірі сяйво. До речі, спа обіцяє відновити роботу вже 1 травня, але в очікуванні майбутніх подорожей побалуємо себе маскою Cellcosmet.

Клітинна маска-патч "Сяяння"

Ми тестували цю маску торік, і вона дійсно переносить в інший вимір. В її складі — вода швейцарських льодовиків й екстракти альпійських трав, а також стабілізовані клітинні екстракти, які допомагають нормалізувати баланс шкіри, і екстракт суперфуду комбучі, щоб зробити шкіру сяйною. Маска не просто освіжає обличчя й ревіталізує його. Вона дає ілюзію перебування в спа: вона так м'яко й ніжно прилягає до шкіри, як долоні спа-майстра.

Chalet Royalp Hôtel & Spa

Готель Chalet RoyAlp Hôtel & Spa входить в асоціацію Leading Hotels of the World, що передбачає ідеальний сервіс і затишну, неквапливу розкіш. Він міститься в селі Вілар-сюр-Оллон у швейцарських Альпах. Взимку тут камін, сніги, аромати глінтвейну й фондю; влітку — повітря, яке хочеться нарізати щедрими скибками й забирати із собою замість сувенірів.

<b>Chalet Royalp Hôtel & Spa Вилар Швей</b>

Тутешній ресторан Le Jardin des Alpes — почесний володар зірки Michelin і 16 балів Gault & Millau 2018, а в тутешньому спа RoyAlp є камін (!). Спа охоплює чималі 1200 м2, де розмістилися 6 косметологічних кабінетів (один з них — для пари), є відкрита тераса. У разі купівлі будь-якої косметики Cellcosmet тут презентують процедуру з догляду, яка занурює у світ чарівних текстур і ароматів марки. Радимо спробувати Swiss Procollagen Face and Neck — омолоджувальну процедуру для обличчя та шиї.

Chalet Royalp Hôtel & Spa

Domaine de Rochegrise, Route du Col de la Croix, CH-1884 – Villars-sur-Ollon, Suisse

Cures Marines Trouville Hôtel Thalasso&Spa

Трувіль — легендарний буржуазний курорт Франції, перлина узбережжя Нормандії. У 1912 році тут відкрилося казино, яке вважається найкращим у Франції: елегантна неокласична будівля, немов з фільмів Веса Андерсона. Саме в ньому розміщений центр спа й таласотерапії.

<b>Cures Marines Trouville (Франция)</b>

Тут є гастрономічний ресторан, бар і тераса з панорамним виглядом. Гості особливо люблять таласотерапію, яку краще проходити курсом: результат буде помітнішим. Тутешній спа — чудове нагадування про перший центр морських купань у Трувілі, заснованому на початку XX століття. Косметику Cellcosmet можна купити в лобі готелю і в самому спа.

Cures Marines Trouville Hôtel Thalasso&Spa

Boulevard de la Cahotte 14360 Trouville-sur-Mer France

Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

Hotel de Rome групи готелів Rocco Forte Hotel розміщений у монументальному маєтку 1889 року. Тут любив зупинятися Карл Лагерфельд. До травня 2020 в готелі мала проходити виставка його світлин, але відомі всім події порушили всі плани. Колись тут розміщувався Банк Дрездена — монументальність і краса будівлі не залишає сумнівів.

У колишньому сховищі коштовностей тепер басейн, на місці банківських кас — бальний зал. Розкішні кабінети банкірів переобладнали в люкси, оббиті дубовими панелями.

Номери по-берлінськи просторі, сповнені повітря; звідси рукою сягнути до Унтер-ден-Лінден і Бранденбурзьких воріт. У ресторані Parioli подають середземноморську кухню, а в спа пропонують чудові процедури для обличчя й тіла.

<b>De Rome Rocco Forte Берлин</b>

Спа-салон de Rome Spa розміщений у колишньому сховищі коштовностей — суть його загалом не змінилася. Шість кабінетів, спортзал, парна, де можна пройти сеанс аромотерапії, і 20-метровий критий басейн.

Behrenstrasse 37, 10117, Berlin, Germany

Luxury Akasha Spa, Lutetia Hotel

Це найкращий готель на Лівому березі Парижа. Його не проґавиш: він зовсім поруч із модним універмагом Le Bon Marche. Готель Lutetia — легенда Сен-Жермен-де-Пре, старовинного буржуазного кварталу Парижа. Будівля готелю, яку збудовано в дусі модерну з елементами ар-деко, зберігає море скарбів, від розкішних номерів і брасері Lutetia під керівництвом володаря 3-х зірок Michelin Жеральда Пасседа до оздоровчого центру Akasha. У просторі 700 м2 розмістилися спа-кабінети, де працюють з косметикою CellCosmet, і 17-метровий басейн з природним освітленням.

<b>paris lutetia</b>

45, boulevard Raspail, Париж, Франція

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.