До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мандарини, манго й імбир: зубна паста, якою хочеться користуватися постійно

Vogue.ua вибирає зубну пасту з незвичайними смаками та властивостями. Вона незамінна, коли стандартний ритуал чищення зубів вранці і ввечері хочеться оживити​.

Фото: Selahatin

Виробники давно зрозуміли, що однією м'ятою серця споживачів не завоюєш, — і почали випускати пасту з незвичайними смаками. Найпопулярнішою маркою стала Marvis. Гіпстерські тюбики, 'likable' формат, лімітовані випуски, нестандартний підхід. У портфоліо бренду — пасти зі смаком кориці, жасмину, лакричних цукерок, троянди і кардамону. Сьогодні пасти продаються онлайн у наймодніших ритейлерів.

Реклама

Є марки (наприклад, Swiss Smile), які гнуть свою лінію: лаконічна упаковка, акцент на медичних аспектах. Цінник таких паст вражає: він може перевалювати за тисячу гривень. В українському Sanahunt продається паста Supersmile (зі смаком мандарина чи зеленого яблука): вона обіцяє вибілити не тільки зубну емаль, яка темніє від куріння і кави, а й поверхню пломб, коронок і вінірів (нагадаємо, з ними не справляються навіть відбілювальні смужки).

Відкриття останнього року — пасти Selahatin, які безжально тиснуть на естетські вподобання. Тюбики, що нагадують про мінімалістичні скандинавські пакування Byredo, неймінг та поєднання смаків не залишають нам шансів утриматися від купівлі. Чого вартує лише паста з назви Escapist, у смаку якої поєдналися кориця, апельсин та перцева м'ята.

Зубна паста Escapist, Selahatin

"Ескапіст" — це сутність Selahatin. Я хочу, щоб люди, користуючись пастою Selahatin, забули про реальність, про те, що відбувається навколо, і на мить перенеслися в чарівне фантастичне місце. Для мене це те, що уособлює Escapist", — каже засновник Selahatin Крістоффер Вурал. Читати склад пасти — це теж заспокійливий процес. Просто оцініть: "Протизапальний лимонен із цитрусових та антиоксидантний екстракт едельвейсу відновлюють бактеріальний баланс і підтримують здоров'я ясен; натуральна амінокислота бетаїн зволожує та живить; мінералізуючий гідроксипатит забезпечує проактивний догляд за чутливими зубами" (цитата з сайту Aromateque). Догляд за зубами та яснами, здається, ще ніколи не був таким медитативним і звабливим водночас.

У всіх цих паст є тільки один недолік. Хоч би якими чудовими й багатонадійними вони були, хоч би скільки скільки коштували, зуби все одно доведеться чистити. І робити це за всіма правилами.

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.