До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найбільш пам'ятних б'юті-образів десятиліття

Згадуємо десять образів минулого десятиліття, які залишаться в історії і в пам'яті публіки.

2010-ті добігають кінця, і поки ми плануємо майбутнє, важливо також озирнутися назад і осмислити минуле. Зрештою, сміливі та яскраві б'юті-події ґрунтуються на епохальних моментах минулого десятиліття. Щоб переконатися в цьому, поглянемо на видатні зачіски і макіяжі, що колись прикували до себе всі погляди на червоній доріжці. Від радикальної стрижки Кари Делевінь до макіяжу Ріанни на Met Gala – представляємо топ-10 б'юті-образів десятиліття.

Реклама
Анджеліна Джолі, "Оскар" 2012

Варто було Анджеліні Джолі ступити на червону доріжку церемонії "Оскар" 2012 року, як її права нога, що стратегічно визирала з-під сукні Versace, послугувала приводом для тисячі мемів. А укладка в стилі bombshell blowout і класична червона помада зробили цю безапеляційну, незабутню відвертість ще більш ефектною.

Руні Мара, "Оскар" 2012

На церемонії "Оскар" 2012 року всі погляди були прикуті до Руні Мари – номінантки на премію за найкращу жіночу роль у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона". На свій зірковий вечір вона вибрала образ з тугою зав'язкою волосся, прямою гривкою і насичено-червоною помадою – поєднання витончене, але з тих, що запам’ятовуються і мають промовистий вигляд.

Бейонсе, "Греммі" 2014

Вперше Бейонсе посіяла зерно любові до стрижки lob (довга боб), коли випустила з Jay-Z спільний кліп "Drunk in Love". Але кілька місяців по тому, на церемонії "Греммі" 2014 року, співачка остаточно затвердила цей тренд, затьмаривши всіх на червоній доріжці в образі з яскравим хвилястим омбре і темною ягідною помадою.

Зендая, "Оскар" 2015

Саме з цього образу почалася дискусія про расові б'юті-стереотипи. Сьогодні Зендая продовжує змінювати зачіски і колір волосся, розширювати свої межі і не втрачати власної унікальності. Нагадаємо, в лютому 2019 року зірка серіалу "Ейфорія" приєдналася до амбасадорів Lancome. Вона представляє новий pillar fragrance бренду Idole.

Люпіта Ніонго, Каннський кінофестиваль 2015

Образ з Каннського кінофестивалю 2015 року втілює дві коронні риси акторки: скульптурну зачіску з зібраним вгорі волоссям і яскравий колірний акцент на губах.

Кара Делевінь, MTV Movie Awards 2017

Після того, як Кара Делевінь поголила голову для ролі в фільмі "Життя за рік", вона відчула себе значно впевненіше – і це продемонструвала, зокрема, коротка стрижка, з якою акторка з'явилася на MTV Movie Awards 2017. "Це був досвід, що по-справжньому звільняє, – зрозуміти, що тобі не потрібне волосся, щоб бути вродливою і почуватися жінкою", – сказала вона згодом.

Ріанна, Met Gala 2017

На Met Gala 2017 року образ Ріанни став головною окрасою вечора. У тон до свого багатошарового квітчастого вбрання від Comme des Garçons вона зробила макіяж кольору яскравої фуксії – і все для того, щоб заінтригувати публіку запуском свого бренду Fenty Beauty.

Езра Міллер, Met Gala 2019

Цьогоріч на Met Gala Езра Міллер влаштував переполох – з'явився з яскраво-червоною помадою і гримом з оптичною ілюзією. Езра продовжує втілювати кемповий дух заходу і залишається ризиковим б'юті-натхненником, від якого не знаєш, чого очікувати наступного разу.

Гелен Міррен, Каннський кінофестиваль 2019

Гелен Міррен проігнорувала старомодні б'юті-правила та підкорила Каннський кінофестиваль, з'явившись з волоссям цукеркового кольору, яскравою помадою і манікюром того ж відтінку. "Значно краще старіти без гідності!" – поділилася вона з Vogue.

Леді Ґаґа, "Золотий глобус" 2019

У створенні тематичних образів Леді Ґаґа ніколи не шукала легких шляхів. Цього року на церемонії "Золотий глобус" її волосся було тоноване в крижаний синій колір – у тон до вбрання від Valentino. Зібравши його в елегантну високу зачіску, Леді Ґаґа ще раз показала своє майстерне вміння додавати родзинки старому класичному гламуру.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.