До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні сукні в кутюрних колекціях осінь-зима 2023/24

Добіг кінця Тиждень високої моди в Парижі і прийшов час підбити модні підсумки. Традиційно дизайнери приділяють увагу в своїх кутюрних колекціях не тільки вечірнім вбранням, які вражають своєю майстерністю та неймовірною увагою до деталей, а й ще демонструють весільні сукні, які часто завершують шоу. В цьому сезоні осінь-зима 2023/2024 також було багато весільних образів, які хотілось розглядати часами. Окрім класичного прочитання весільної моди в колекції Zuhair Murad, дизайнери запропонували також нестандартні рішення, як-от кольорові сукні Armani Privé, купальники зі шлейфами Viktor & Rolf і невагомі вбрання Iris Van Herpen, які нагадували арт-обʼєкти.

Chanel
Chanel

Реклама

Жодне кутюрне шоу Chanel не обходиться без нареченої у фінальному виході. В новій колекції Віржині Віар показала білу весільну сукню з заниженою талією з обʼємними прозорими рукавами, делікатною фатою та білими туфлями у стилі Мері Джейн. Шоу вшановувало спадщину модного Дому, водночас вшановуючи сучасний стиль Chanel. Тим часом на дебютному шоу високої моди Thom Browne була представлена ажурна сукня-пальто з довгим шлейфом. Грейс Елізабет йшла на виcоких підборах по подіуму поки два носія несли її шлейф. Iris Van Herpen показали дивовижну сукню з плаваючих геометричних форм і невагомої текстури, а Alexis Mabille прикрасили біле вбрання гіперболізованим бантом. Більш класичне прочитання весільних трендів показали Zuhair Murad – пишну сукню у королівському стилі з сотнями блискучих каменів, тим часом Giambattista Valli зробили ставку на мереживну білу сукню з великим каскадним шлейфом з оборок, нагадуючим безе.

Thom Browne
Thom Browne

Zuhair Murad
Zuhair Murad

Christian Dior
Christian Dior

Valentino
Valentino

Alexis Mabille
Alexis Mabille

Iris Van Herpen
Iris Van Herpen

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Для дизайнерів немає кордонів коли мова йде про високу моду. Тому не дивуйтесь коли бачите нестандартні варіанти весільного вбрання, як-от червону сукню Armani Prive в стилі іспанських танцівниць фламенко або рожеву сукню-кейп в колекції Elie Saab. Виділився і Жульєн Доссен, який представив кутюрну колекцію для Jean Paul Gaul­tier. Його муза Летиція Каста завершила шоу в весільному вбранні – оксамитовій сукні-футлярі зі шлейфом винного відтінку. Більше весільних образів з Тижня високої моди в Парижі дивіться в нашій добірці.

Roland Van der Kemp
Roland Van der Kemp

Elie Saab
Elie Saab

Armani Prive
Armani Prive

Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.